Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerajte Nikšića, spasite SDP!
Pametnije bi ti bilo da kažeš svojim čobanima u SDA da otjeraju ridjobradog i njegovu lažnu doktoricu, da spase SDA
Nema spasa Srbijanskoj Demokratskoj Partiji -SDP
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sanje Vlaisavljević -> zvana krmaca
Ovisna o čvarcima
Peri te se peri te. Ne moze vas oprat sva rijeka Ganges. Cuj vi podnosite zrtvu zato sto imenujete nekompetetne ljude za ministre. Ljude lopove?! VI STE SLAGALI NAROD. Iduce izbore ni vasa rodbina nece glasati za vas.
I ti lovu primio.
dugogodisnji uhljeb mlati slamu o postenju
...ih klix...🤣
Sanja Vlaisavljević ortodoksna krmetina , fuj bagro UZPeovska.....
Igore dodvoravas se zbog toga sto su te optuzili u prosloj izjavi. Sanja ima pravo na svoje misljenje. Na prste jedne ruke mozes nabrojati katolike i pravoslavce. Opet postavi onu jedinu sliku gdje si bio u armiji
Moj Igore Moze i gore Vidis i sam Pa sda je rasadnik talenata u odnosu na vas osam
Iz teksta se lahko moze zakljuciti da ce potpisati al eto malo se pere posto javnost protiv. Hvala prijatno beskicmenjaci.
Čuj nije siguran, pusti šuplju već potpisao.
Najjednostavnija stvar za SDP smjenite Niksica , imate 2 osobe koje bictu stranku najvjerovatnije uzdigle
SDP 🤮🤮🤮
Almin Hopovac ministar unutrasnjih poslova ? covjek zavrsio dif , od kud sad to ?
Bilo bi cudno da je zavrsio kriminalistiku. Kod nas dif ko Kembridz.
Igore, skidam ti kapu. Ne sve po svaku cijenu, Neka je pravo, pa neka svijet propadne.
Hhahaha ublehaš glasati ćeš nego šta jer si izglasan uz pomoć hdz-snsd. I možda nesvjesno si rekao istinu da vam je u sdp-u cilj ne da maknete jednog od tri jednonacionalna igrača nego samo jednog tj cilj vam je da maknete sda jer i egzistirate samo kod Bošnjaka, o hrecegovini i rs-u možete samo sanjati, ustvari i ne zanima vas taj dio BiH jer da zanima valjda bi ste za ovih 20tak godina nešto napravili
Dobro ste se zapetljali i uvalili su vam vruc krompir, a Sanja je zaista los izbor i njen prijedlog vise izgleda kao provokacija prema tkzv. politickom Sarajevu i vecinskom narodu u BiH. Zivjela demokratija i dolje nacionalizam bilo kojeg oblika.
De ba lektorišite ovo. Čitajući sam par puta pomislio da me je opucao moždani udar. Pa sramota je ovo za jedan Klix. Ako nemate sredstava za lektora recite da organizujemo sergiju.