Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nisi podnio inicijativu za smjenu Vlaisavljevicke iki za hitnu pomoc Krajini Ubleho jedna
IGOR ZVANI KARAKTER
Bravo Igore i to što prije dati u proceduru na usvajanje
Bosanski Srbi i Hrvati koji se bave politikom znaju samo prepisivati od političara iz Srbije i Hrvatske. Imate li išta u vašim glavurdama i da li znate izmisliti nešto a da nije tuđe?
To hajvanu,ti djece izgleda nemaš
Spusti onda i granicu za glasanje. Ako moze u zatvor moze i glasat, i vozačku dobit, i zenit se i bit političar
Ti si sine debil
Može li malo da ne kopirate Beograd ili Zagreb,barem u nečemu.
Populista. Prepiši od Vučića.
Ovaj igor tanak. Prepisuje neke inicijative iz srb Bogami tanki sa kadrovima
Pa on u stvari povlaci paralelu izmedju naseg i njihovog drustva,mentaliteta,obicaja… Nikome u Europi ne pada na pamet mijenjati zakonodavstvo zbog dogadjaja koji su bili predvidivi za svakog tko iole pozna materiju,a pozna je cijela Europa i sire.Pa je li on i ta SDP imalo pri zdravoj pameti.
Srbin gleda šta mu majčica radi pa i on tako.
Jesil pitao covica smijes li ?
ma ja djecu u zatvor, a iz zatvora ugojeni i osvjezeni ko da su na odmoru bili. dok ne napravite sistem u kojem odlazak u zatvor znaci sramotu, naporan rad i disciplinu i da budu postidjeni tako sto ce mesti titovu, cistiti fasade dok ih namrgodjeni drot cuva sa sacmarom takvim prijedlozima samo mazes oci...
Halo, majmuni, prvo vratite zakon da studenti i učenici mogu radit pod ugovorima, omogucite nam da zaradimo sebi bar skolarinu da platimo. Od vas smetljara svakako ne ocekujemo da nam se smilujete od sebe marku da nam date, pusitite nas DA ZARADIMO!
Ovaj ko i kolega mu Magazinović ,20 godina na ogromnim budžetskim platama mlati praznu slamu.Recite čovjeku da živimo u zemlji koja je rangu po korupciji sa Meksikom ili Afričkim zemljama.Zakoni su za obespravljene radnik,borce,penzionere,sirotinju.Za političare i tajkune zakoni ne važe bagro,ali ima Boga....
Realno sta bi od djeteta koje ima manje od 14 godina? Zar mislis da mu je mozak dovoljno razvijen da zna sta je uradio? To je dijete i zavisi od okoline sta ce uraditi i kakvo ce biti.