Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A političara i govana. Isto kakva djeca majke mi
@ForumHBUgasiti ja i u čemu je problem, nešto loše ima u tome da se djeca raduju, da ih iznenade pokloni, da u svjetu ima malo čarolije, da je nekom stalo do svakog djetete bilo koje vjere jer djeda mraz ili kako god hoćeš nije ciljao na vjeru djece kod poklona, sve ste usrali sa svojim talibanskim izjavama. Vi ste svi totalno maloumni, znači vi svi zajedno svih 200K što je za SDA treba da sijalicu promjenete.
Djed Mraz je omiljena tema BH društva u decembru, malo prije toga Noć vještica, u februaru je to Valentinovo, zatim ide Osmi mart... Sve same krucijalne, životne teme. Da raspišemo referendum?
Teško da postoji manje moralan političar od ovog Stojanovića, čovjek ide na sve ili ništa, makar da te popljuje radi Deda Mraza i vjere, ako ništa..
Stojanoviću slave li tvoja djeca bajram?Čisto sumnjam!!!!Zato ne drpi!
Tupane, niko ti ne brani da slaviš bajram i da budeš vjernik ali zato nemaš ni ti pravo nekom da braniš djeda mraza. Ako te vrijedja kući pa vrišti u jastuk
Vlah.
FADILE GOVNARU GDJE JE ONA POMOC OD 100 KM STO SI OBECO LJUDIMA , PA KAO POVRIJEDIO SE NA SKIJANJU !......
Gospodine Stojanoviću, borba za ljudska prava je borba da možemo slobodno, bez ismijavanja, organizirati podjelu paketića sa Djedom Mrazom, ali i bez Djeda Mraza. Ova sloboda izbora je osnovno ljudsko pravo i toj slobodi mi svi, svjesno ili ne, težimo. Ismijavanje drugoga u njegovom izboru, koji druge ne ugrožava, nije pozitivna ljudska osobina.
Stojanoviću iskoristi sve što ti život pruža,za populizam.
Smijemo li novi Avatar gledati
Lektori, ba, nije odjelo, nego odijelo.
Ministre, pizzzzdo ....coca colu od Amerikanaca nisi pitao da li Deda mraza treba da ima u kampanji? Pizzzdurina si, amerima nista ne smijes pisnuti ....picccko
Orginal vojvoda Kalabić 🤣
Napši se q i ti i tvoj kostim. Djed mraz nije simbol Bošnjaka.
Kome nije jasno za kakvu se građansku, multi...itd BiH zalaže SDA, neka pita ministra Ramića!
Treba samo pravit enitete, odvojite se od ovakve stoke... nema suživota sa ovakvim primitivcima
Ja da sam hrvat nakon ovog bi i ja tražio 3. entitet da se ne živi skupa sa ovakvim primitivcima
Traži ko ti brani, da si ga mogao dobit, dobio bi. Možete svi dobiti po labrnji.
Bravo Igore