Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka sa najviše glasova i mandata nešto blokira.Kako?
Samo da vas podsjetim da ove velike "demoktratske" države smatraju da su svi ljudi pred zakonom jednaki te da zaslužuju pravičan postupak, naravno svi osim negrađana - njih kažnjavaju bez ikakvog postupka. Što znači da samo svoje građane smatraju ljudima sve ostale na svijetu ne 🤣😂 i sad se neko nada da su im oni raja a oni misle da si životinja🤣😂🤣👌
،Pa nek se dogovore! Taj stav- mi nećemo s njima - je politički djetinjast i zapravo upravo to predstavlja blokiranje procesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svuda u demokratskim društvima je nepisana praksa da stranka koja osvoji najviše glasova dobije priliku da sastavi vladu. Svjetlosnim sam godinama od SDA ali treba poštovati broj glasova a ne mutnim radnjama zaobliziti volju građana (ma šta ja mislio o SDA).
Ta je praksa postojala sve do prvog mandata Željka Komšića kada je narušeno i to grubo još jedno nepisano pravilo - jedan narod neće drugome birati predstavnike i tako je sve krenulo u sunovrat.
Ma jok kod nas je ko kad bi bajern osvojio titulu a sastanu se dortmun duisburg i još par timova i kažu mi imamo zajedno više bodova od bajerna i mi smo prvaci ccc…
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stojanovicu, ti si od samog sebe neki dan napravio spr*nju. Pokrij se dekom i suti.
Pa sto onda blokirate procese, kad nemati podrsku vecine bosnjaka u domu naroda
Moze li neko objasnit u 5 rjecenica gdje je problem?
Pa sjednete i dogovorite se sa SDA.
eselamualejkum
Mister No.
Kako Schmidtler dogovara vlast: “Bosnjaci dajte 100% HDZ-u dobrovoljno ili cu ja nametnuti odluke koje ce im dati 100% na silu!”.
Sta ti pricas necu hocu karakter
I Opet ce biti kriv Schmidt ,dogovorite se.Na kraju,uzjasite na njega.Čovjek radi svoj posao,zato i jest ti!
Posao mu je da zavrce ruku Bosnjacima dok daje HDZ-u sve?
tebi jos strah u ocima, jel toliko naruzio krivousti
Hdz i SDP blokiraju uspostavu vlade federacije. Zbog njihove samovolje još uvijek imamo krnju vladu u tehničkom mandatu iz izbora 2014e godine
Stoja jel' ti namignuo šmit? Jel' ti godra? Malo si se zacrvenio priznaj. Padaš na taj dojče šarm?
ebite se više,SVi
pa SDP blokira imenovanje Vlade
Stvar je jednostavna - ako sutra federalni parlament na inicijativu Lidije Bradare izglasa novu Vladu bez Lendinog potpisa - na djelu je direktno kršenje Ustava i državni udar! Odgovorni za državni udar treba da budu uhapšeni i procesuirani. Ako Vlada ipak bude imenovana bez Lendinog odobrenja, a akteri državnog udara ne budu uhapšeni, Ustav će biti prekršen, a samim tim i Dejtonski sporazum koji u tom slučaju prestaje da važi.