Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, uskoro cemo i u drugim gradovima. Fasizam se mora sasjeci na vrijeme
TAKO JE!!! STOP FASSCIZMMU!!!
Stop nepismenim i neobrazovanim poluludim antivakserima !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako se ne stane čizmom na vrat ove plandemijske ažbahe, uskoro će biti svejedno nosiš li ljiljana, krst, šahovnicu, polumjesec i zvijezdu ili 4 S, kao i jesi i vaxinisan ili ne. Vrlo brzo...u pitanju su mjeseci. Ovi koji guraju sve ovo uživaju u našim podjelama i još ne nailaze na jak otpor.
Vidim neki govore da je u Kini veca demokratija,ne razumijem sto ne sele.
Vidjeli protesti u zg pa odmah poletili.
A da date podrsku nemocnim i siromasnim starijim susjedima, ono kao iscjepate drva, odete u ducan..
Ajde Mostarci, zar nije ovo prigoda da se ujedine obje strane Neretve i da se izdignete iznad fašista obučenih u kravata koji se predstavljaju kao medicinski stručnjaci.
Svaka cast gradjanima koji su se okupili. Trebamo ih svi podrzati koje god nacionalnosti bili, jer ovo se tice svih nas.
Idemo Mostar!!!!!!!
Mi smo mala zemlja i na cjepivo nemozemo uticati jer je to stvar velikih igraca.Znamo puno toga ali Vam nesmijemo reci.Ali pokusaj da nam oduzmete pravo da Vam uvedemo covid potvrde necemo tolerisati.One su nasa slatka tajna. Dok imamo njih mozemo Vas zavaditi,podjeliti i mnogo toga. Netreba nam niti vanjski niti unutarnji neprijatelj. Gotovo su cudotvorne.Djeluju na Vas bolje nego ijedna vakcina ikad proizvedena.
Ovaj svijet je otišao u qurac,svi znaju za nekakvu demokratiju kako njemu odgovara.Nije mi jasno sve ekonomske sile u svijetu teže da suzbiju širenje virusa samo mi polupismeni krezavci sumnjamo u virus,kako je izmišljeno,izlazimo na demonstracije.Samo policiji podijeliti bičeve i redom udri.
Vidis jako suzeno sliku.
Primitivni debili i fašisti
Isus ce vas spasiti!
a mozda i respirator
Bravo Mostarci i!
Tuga. Samo 100 ljudi, ma mi smo za popisati i posrati. Znate sta, Fadil je upravu - samo cepaj burazeru vidis da smo stoka.
Ako klix napiše stotinjak, znaci da je trista
Bosnjaci probudite se.
da ne glasamo za SDA jel?
Ove spodobe se ne bore protiv vakcina, već "protiv novog svjetskog poretka". Lideri su zaista živopisne ličnosti: Marko Francišković (liječen na psihijatriji, tvorac knjige Hrvatski džihad i krilatice “Šerijat, sad il’ nikad"), fra Lazar Perica, koji smatra papu antikristom, Bujanec koji pozira u nacističkoj uniformi, sa posterom Ku Klux Klana na zidu... Samo još Šešelj fali, svi pajaci su tu
Oni koji su protiv mjera i cijepljenja treba sve registrovati i u slucaju zaraze ne lijeciti nikako,nek se lijece vitaminima,lijekom protiv crva onim za konje......
Tito vrati se!
@bosnavazda to je posteno nema prisile na vakcinu nema lijecenja od korone,ali posto placamo zdrastveno neka vrate gripu i normalno da nas lijece, a eto ti moj krevet i moja vakcina,ionako ste zapeli za te krevete a svi koji su umrli umiru bas na tim covid krevetima sta ste vise zapjenili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)