Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU ne moze pomoc ni sebi a ne nama...da se pitalo njih davno bi nestali
Mi moramo biti budni kako god i sa EU i sa Amerikancima jer imamo takve komsije sa svih strana da ne znas odakle vise opasnost vreba
Sudstvo staviti pod kontrolu stranaca u potpunosti dok se ne uspostavi pravna drzava, nema tu suvereniteta kad su je oni administrativno sklepali sad nek je i popravljaju jer nazalost mi to ne mozemo jer smo stoka.
Yebali su nas ameri i EU samo zato sto smo htjeli samostalnost. Lideri nas prodali za male pare a mogli smo biti nova Svicarska. Mamu vam poganu okupatorsku, fasisticku, globalisticku,
Treba ustupiti prava manjinama, da bude BiH lider na Balkanu a ne većine. Kako mogu LGBT posvuda imati povlaštena prava?
Jel opet JNA napada?
SAD nesposobne da cuvaju vlastitu granicu, oni će nama mir čuvati 🤣
Jah
Svaka joj na mjestu
OVA samo širi mržnju, umjesto da spusti loptu , gura Ruse ,velića Srbe kao da je 92 god, nema više JNA pa oružja kod srba ko drva u bosni .Nije to više ni blizu iz prazne nepuca .Narod je iscrpljen i kod Srba ,RVATA.Jednom vas je Holb ruk spasio pred Banjalukom ,ovaj put neće sigurno.
Svaka cast Ivvana na analizi. to je jedina istina. hrvstska madjarska, srbija kocnicari i dogovoreni nastavak njihovog projekta, a pogodnost sto su clanice EU. odmah po ulasku hrvatske u EU otpoceo je nastavak davno zapocetog i dobro poznatog projekta koji nema sansu.
Eu podrzava ustastvo i fasizam u Bih,zar to Nike rekla Zeljana Zovko u prisustvu Orbana,zar je moguce da Hr jos u svojoj zemlji krije ratne zlocince i da je Covic ratni zlocinac i kriminalac jos 'a slobodi
Cuj Ivane.... Prvo, Ivana, drugo bale iz osnovne skole se jos nisu osusile, a analizira tako kompleksno pitanje.
Mirnije nam je kod nas nego kod Vas! U SAD-u se kriminalci( crncuge, meksilanci i hillbyjevi pucaju!)
Nigdje ne piše da će naseliti Amerikance po Bosni. Kakve veze oni imaju sa ovim.
Samo nek mlave, fino su ih pustili da se izdrkavaju, pa da skupe, sad nema vadione. Samo pušiona