Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA BESPLATNA REKLAMA uzas
Dok je Rame Isaka ja se ne brinem
pojest jabuku, popiti čašu vode, soka, vina, drmnutn hladnu pivu, sa rajom okrenut janje ili tko sta voli...toliko lijepih stvari u životu, a ti se odlučiš za drogu...užas
https://www.thetimes.co.uk/article/fentanyl-has-killed-100-000-americans-is-europe-next-c07thbb57
Stigao je fentanil u EU, 3 eura bočica!!!
Serija Dopesick odlicno prikazuje sta su amerikanci uradili svom narodu 2000-tih kad su pustili u prodaju tablete oksikontin protiv bolova, ljudi se masovno navukli i umirali, a prodavale se regularno po apotekama..
u SAD godišnje umre preko 100000 od droge i 30000 od pucnjava... realno užas im je briga za čovjeka
Imal uzorak za probu hehe
Nama je gora ova nasa svakodnevna politicka situacija od bilo koje droge !
Fazon BOLA kao Tramal koji je užas za organizam Moj otac je ranjen u ratu bio i davali mu doktori reaguralno na recept i čovjek se ni kriv ni dužan NAVUKAO na tabletu za bol. Jedva se izvukao STRAŠNO
Ma ja, dajte vi ideju ovim našim lokalnim trovačima
Ti mislis da oni to ne znaju i bez ovog članka?
Javna ustanova cije se sjediste nalazi na jednoj a sva operativna desavanja na sasvim drugoj adresi, jer tako odgovara Muharemovicima iz Nahoreva.Sistem je ponovo zakazao bez obzira na one koji obnasaju vlast.
Javna ustanova cije se sjediste nalazi na jednoj a sva operativna desavanja na sasvim drugoj adresi, jer tako odgovara Muharemovicima iz Nahoreva.Sistem je ponovo zakazao bez obzira na one koji obnasaju vlast.
Duplo manja i duplo jeftinija doza od heroina,napravi duplo veći učinak..kaos.
Taman da se riješimo ovih navučenih političara
Fentanil proizvodi zombije.
Proizvođač, fajzer ili moderna,ili da nije astra z