Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravice im tobogan
hahahaha lik uradio par igrališta nekoliko parkova ,par kružnih tokova ,poredo kocke u centru i to je to Prugu radi kanton ,kao i ratni put za Igman ,kreditima
DZABE SVE BA SDA DF SBIH NES POBJEDJUJU
Fadil je povecavo penzije svako malo, dok evo za trojkinog mandata nista, plus poskupila struja, Fadile vrati se
fadil je pokrao pola namjenske industrije nemas ti pojma, ugradio se u velike pare
@gooUser1725539027 Da li si ti normalan staškiU botu???? Fadil je najpošteniji političar koji se ikada bavio politikom sa ovih prostora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego gdje vam je Arijana na PREDIZBORNIM SKUPOVIMA vi ste ipak Narod i Pravda do Temelja! Zato nam sad sa razlogom NUDITE slogan BOLJE:)
Malo ulja, kafe, sećera, brašna, koji makarončić i eto GLASIĆ. Koliko košta DOSTOJASTVO PENZIONERA, kad im život dovedete do statusa SOCIJALNOG SLUČAJA!
Penzionerima bi bilo bolje da idu u mirovinu
e ovaj nece dobiti moja glas više
SDA pulen i učenik Senaida Memića.
Podrzavaju trojku,a kmece za 7%,i 100 km socijale,nisu normalni,a ni to im Niksic,Muzur,Forto i Dino nedaju,eto vidjecete 17.09.obecace nesto ko fol,a Redzo ce njihov igrac odgoditi proteste,vec vidjeno i preglupo.
kad ce boracki dodatak na penzije
Trojko pada, kao i narkokartel!!!
Jel ovo onaj preprodavač Narcotika???
Tencino kre jedna. Posteniji je ovaj nego svi kriminogeni nacelnici zajedno prije njega, tu ne racunam Amera koji je bio jedini posteni covjek iz cijele stranke. Ipak ste mu na kraju dohakali, nije dao da se krcmi ilidzanska imovina pa ga je na kraju srce odvalilo
Valja unuke zaposliti!!! Znamo sta radi penzioner u OV.
Muzur je pravo napredovao kao covjek i biznismen. Ne vozi se svasta sada.
Ni penzineri nisu više što su bili.
Okolo kalaj unutra belaj Ulice u naseljima havarisane ostecene vise od 10 godina
e da je sreće pa da vi penzioneri glasate svi za svoju stranku penzionera pa da vladate a ne podržavati nekog koji će vam možda jednom dati 50km i vi ga onda falite
najbolje da im slozi po jedan miris u tome je dobar