Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim. Trebale bi i sve ostale. Vala u Online svijetu živimo. Izreklamirajte se na internetu, a ne na banderama. Ovi stari koji ne koriste, svakako glasaju za SDA. Oni nas i sjebu.
ako nisi znao, najuspjesniji grad u BiH Tesanj...svi rade,od rata vlada sda
Koja je to stranka da glasam za nju!!!
@gooUser11110404 Izgleda, Stranka za BiH - Haris Silajdzic u Tešnju
propali ko zeton pa se fol odrekli plaketiranja, nemaju love za plakat a niko neda na veresiju
Pa sto se ne odreknu politike, pausala, plata i ssvih maknada kroz politiku pa da sve uloze u ekonomiju i humanitarne svrhe. To bi vec bilo pozitivno. Politikom se u BiH bave likovi koji vec imaju posao na budzetu 90% slucaja i mogu da se bave politikom iz uvjerenja u drzavu i za boljitak drzave, a ne da je gilule i politikom i kroz budzete. Licemjerna djubrad
Za svaku pohvalu! Ali, je li plakAtiranje ili plakEtiranje?
@Nuraga.Kavgic Nisu bezveze dali oglas da zapošljavaju novinare, valjda sada bude koji pismen...😂 Ovaj što je pisao članak je u otkaznom roku...😁
Sdooo već sve zakupila 🤮
ali zato SDA je uradila najvecu kampanju do sad
bravo.za pohvalu i plus tako se narod "kupuje"😊dobrim djelima😊😊
Jel moguce ovo
Stranka za Bosnu i Hercegovinu ostaje dosljedna svojoj ideji, viziji i težnjama za cjelovitom, savremenom i funkcionalnom državom Bosnom i Hercegovinom.
GLEDAJTE LJEPOTE BIH, TVRDJAVE, ZELENILO,...
Ta stranka je odavno propala pa je i ovaj potez neće spasiti od loših rezultata i ovih izbora
Svaka čast!
Z D A na aparatima!
respekt !