Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je vrsta drzavnog udara i treba da se digne optuznica zbog toga !!!!
Bebo, nemoj tako... Bebo
Dočepao se rumeni preletač predsjedničke fotelje pa se umislio da je on neka bitna figura!
Kralju imaš 3 kantonalna i 5 općinskih zastupnika. Ni jednog entitetskog i državnog. Kome ba
Bit ce bitna figura poslije izbora, tebi ako se glasa Pedjinu ekipu, niko ti ne brani.
Samo jedinstveni i kompaktni moramo biti u borbi protiv onih koji ruse drzavu. Zaboravimo na stranacku pripadnost, Bosna i Hercegovina mora biti u fokusu i na prvom mjestu svih nas koji smo probosanski oriijentisani.
Covjek je doktor za sve njih, rezultati Novog grada se vide golim okom na svakom koraku!
Evropa nit zna ko ste vi ni ko je Dodik ni šta se ovdje dešava, nit ih zanima, pa Evropu nije zanimalo u ratu, a ne sad.
Ovaj sprema coup. 100%
ljudi ne pisite pametne komentare jer ce ovaj rumeni odmah prepisat jer nema mozga da sam razmislja,jos jucer sam ja napisao da je ovo objava rata evropi i citavoj medjunarodnoj zajednici
žalosno kad vidiš ko vodi ovu stranku
Koji intelektualci za stolom 😂
Kako samo nadjete teme da budete u centru paznje,pa draga gospodo manite se price,vec se prihvatite posla,otvarajte radna mjesta,dajte kupite vakcine
a u evropi su se zabrinuli u pm, zaboli njih i za rs i za bih..
Studenti , radnici , rudari , pa dokle ćete trpiti ove uhljebe , podmukle demagoge , pljačkape , koji su sve opljačkali a sada rigaju mržnju po cijeloj državi u cilju skrivanja svojih nedjela . Naručito su indirektni krivci studenti . Sramotno je da ni da pisnu na ove što su im kreirali najgoru državu u Evropi . Morate se boriti za svoju budučnost .
Zar se ovi nisu ugasili??
Porazno je za čovječanstvo da vi postojite još. SzBiH, najgora o svih usranih interesnih organizacija koje se nastoje predstaviti kao političke stranke u BiH.
Šta ti dječače znaš o visokoj politici? - Ništa! Popravi one sporedne puteve i one silne rupe na njima, to je tvoj zadatak. A ne kao Konaković da se mješaš u sve kao vegeta...
Jadno je sve sta je taj lik radio sve ove godine. Krao, otimo, vrijedjo, prijetio nekim referendumima. Zaboravio da mu je Zapad poklonio taj entitet, da drugi mirno zive od njihove nacionalisticke zatrovanosti. Medjunarodna zajednica i svi u dijaspori su dali bilione i bilione da se stvori nesto. Nazalost zelja za vlascu i lopovlukom je prevladala. Obicni narod prepusten na milost nasoj jadnoj dijaspori, koja nosi sve to na ledjima 30 godina. Zar im je malo kradje. Sramite se 'politicari B&H.
Imaš moj glas odsad pa nadalje na svakim izborima, čini se kao da si ljudina si najveća u BiH. Treba napraviti bogatog Bošnjaka, još upumpati love, barem 50M kako bi se stvorilo jako okruženje i javno mjenje i spriječile krvoločne ubice da dalje reže, slobodno hodaju i imaju pravo na mišljenje. Čisto da vide ubice da imamo para i da smo jebeno ozbiljni. Štiti krvoločne osuđene genocidaše je sramota i nedopustivo za cijeli svijet i evropu.