Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj parnim danima za SDA neparnim za trojku navija.
Rumenko, Rumenko. ☝️☝️☝️
Jedina realna stranka. SDA je puna olosa al se bori za RBiH. Trojkasi su napravili projekte u Sarajevu koje SDA nije za 30 godina vlasti al su izdajnici za fotelje. Obje strane su jake i mora se igrati na prednosti obje da bi Bosna napredovala
Vi iduće izbore nestajete kao i Šćepina stranka.Zoviiiiite Hariiiiiiiiiisa!
Više puta ste javno pred kamerama kazali da nećete podržati vladu F ukoliko i Lendo ne glasa za nju (što je po Ustavu F).Takođe ste rekli da eventualne promjene od V.P moraju biti trajne...Dakle , jasno je ko dan da onda nema vlade F sa Nekom na čelu...I ćemu se onda nada Trojkuša + kradeZeee ..?., I stožernik koji prosipa ublehe o terminimaaa...?
bravo sbih! prave ste patriote!!
Piskit cu kakit cu
Kakva je stranka koja za predsjednika imanuje covjeka koji prelazi iz druge stranke? Jos nisam cuo za takav slucaj. Gdje su ideje, ciljevi, ideali, ne shvatam. Ocigledno je jedino bitno pitati se malo vise. U svakom slucaju SBiH jos ima vremena da se vrati na normalan kolosijek ali bojim se da licni apetiti trenutnog predsjednika i nekolicine ostalih to ne dopustaju.
rumeni o sebi se zabavio amin.
Ovaj smrad Efendić je lukav.Kad je krenuo putem izdaje vidio je reakciju naroda.Opće zgražavanje nad ovom veleizdajom koja je u toku.Neće mu to puno pomoći kad krene naplata računa.Niko pametan ne poziva na vaninstitucionalno rješavanje problema sa Dodikom .Mi nećemo biti prvi koji će povući pogrešan potez.
A sta bi ti bogati? S jedne strane imas do kosti korumpiranu SDA koja ljude u tabute baca i ne zataskava ubistva a s druge strane imas izdajnike drzave
Znam šta ne bi.Bilo kakvo okupljanje naroda je neprihvatljivo.Zašto plaćamo ovolike uhljebe u državnom sektoru.
Najgora stranka!!!
SDA i isprdak SDA NiP se bore za tu poziciju
U petak su sa trojkom, u subotu sa sda, a u nedjelju s onim ko vise ponudi.. Najveca politicka qurva na politickoj sceni i bih, zvanoj septicka jama..
Pa upravo mu je Marfi dao vlast koju nikad do sada nije imao. Marfi mu skinuo najačeg muslimanskog protivnika (SDA), stavio pod njegovu i Čovićevu upravu muslimansku Trojku, a Trojkaše mu, preko Nikšića, umjesto na opoziciju RS-a konektovao na SNSD i još mu pride dali 4. glas u D. Naroda čime je krunisan u Cara ne samo u RS nego i u BiH. Dodikovi napadi na Marfija su fingirani u dogovoru s Marfijem, a sve s ciljem da se prikrije i maskira zločinačka Marphiyev odnos prema Bošnjacima.
Hare, vrati se!
..mislim da se sada Dodik usro nakon vaseg zakljucka...de malo se vratite u realnost majke vam
Stranka za BiH, a najveći izdajnici u državi
To Efendicu, reci mu , ako ne postujes institucije BiH, moraces one druge
Fas7sticke politike prolaze nekaznjeno samo zato sto su izlobirali odr3djene sile koje dijele njihovo djelo, a nasim balij.ama kad spomenes da bi i mi trebali angazovati Tursku onda pjene u svojoj plitkosti i maloumlju