Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izasao Rumenige iz SDA a sada pravi koaliciju s jedinom strankom koja moze sa SDA. Sreca pa ste nam pred izbore pokazali vase namjere, a kontao sam vam dati podrsku
Becirovic je pokauao za sta je kapacitet.
Nooorooood znooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa dobro, SDA i DF su odavno u koaliciji xd
Ovo su normalni ljudi i politicari, a ne povampirena druzba iz sarajevske koalicije. Iskreno se nadam da ce ove dvije stranke preuzeti vlast u drzavi.
Neće ćoravi Bošnjo da vidi, lakše mu pljuvati i govoriti bivši SDOOOO, a čovjek je među prvima se pobunio protiv malverzacija dok je još bio u SDA i jedini koji na skupovima ne priča o konkurencijj, nego o konkretnim stvarima, ali hajde ti to zatucanim klokanima objasni, lakše je vodit kampanju protiv Bakira ko Kon.Jaković i na mržnji prema Bakiru dobijat glasove.
Glas za Komšića
Jos kad dodas sda eto koalicije za prevaru naroda
Sve SDA elementi s ciljem otimanja glasova Becirevicu
Prečiica za eventualno koaliranje sa SDA. Glas Efendiću i njegovoj stranci = glas za SDA. U pamet ljudi, osim ako vam je dobro s ovom bagrom.
Narode Bosne ponosne glasajte za Komsica izidzite na izbore da pobjedi jer sve zavisi od pobjede njegove za Bosnu.
Ovo je dobar potez od Efendica,za drzavu BiH.
Ni jedni ni drugi neće do izbornog praga dobaciti
Trebao bi se Efendić podsjetiti šta je utemeljitelj Haris Silajdžić govorio Komšiću u vezi posljedica njegove kandidature za člana Predsjedništva, video je još uvijek dostupan na youtube-u. Izgleda da se malo (sa Harisovog puta) skrenulo...
Ovo je prava stvar a lupetajte sta hocete...da razumijete sjedili bi gore negdje a ne u rupi...sve posteno i cestito i cedno...ma koalirao bi svaki ovaj komentator sa materom za privilegije jer drugo nista i ne zna.
Bakirovi igraci skidaju maske
izgleda da se nazire koalici SDA,DF,S BiH, SBB, NES,,,,,,,,,,Dovoljno
SDA priljepci
Važnije da bude Komšić nego ko će biti izmedju Bakira i Denisa.