Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nebi puno razmisljali predlazem da se obje stranke ugase i pocnu se baviti korisnim radom.
Ostaju uz trojku 👍
Novinar daje potpuno krivu informaciju! 1.sda& sdf & nes & sbih....47 mandata ili 47.9% 2. Ostali..............................51 mandat ili 52.04% Ipak bi bilo bolje za BiH da SBiH i Nes odu sa ostalim zbog iste vlasti po vertikali: Drzava- entitet - kanton
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na državnom nivou Ogrešević i Efendić optužuju Trojku da šuti na nasrtaje na državu i prozivaju ih za izdaju, a onda na federalnom nivou sa istim tim idu pod ruku i podržavaju jedne od onih koji nasrću na državu? Dosljedno, nema šta...
Greska. Upravo ce izbjeci one koji nasrcu na drzavu.
Stranka za BiH!- moj Harise Silajdzicu,da si samo znao da ce ti u buducnosti nasljednik dignuti ruku za hej,Darija Kordica,da li bi je ikada osnivao?
Zanimljivo mi je sljedece, ukoliko je tacno da je HDZ u SDA imala najvjernijeg partnera za kriminal, zbog cega sada HDZ nece sa SDA, vec sa osmorkom, jesu li nasli boljeg partnera s kojim uz kriminal mogu i da provuku pokoju politicku pobjedu, ili su jednostavno preko noci svi dosli tobe osim SDA.
oni su se već nekoliko puta očitovali i nisu mjenjali stav da su na starni programa i projekata.
smo borba za fotelje, ništa drugo. kam plan i program kam projekti integracije...ništa. samo priča ko će u fotelje. i onda se pitamo što ljudi odlaze..
Slino....
Treba stati na stranu odbrane BiH i njenog najbrojnijeg naroda. Narod sve vidi i prema tome sudi. DF kada je stao u odbranu BiH sa SDA i kada su svi govorili da neće proći ni izborni prag, DF zakuca na izborima, a znamo ko nije ni pomoću konpenzacije prošao. Treba gledati dugoročno i patriotski. Pametnom dosta.
Stranka za BiH je isprdak stranke SDA i uvijek je bila u SDA. Vidjet cemo sad.
Samo uklonuti tog lendohana
Pa kako ih nije stid ja bi odmah glasao za seljanku iz kiseljaka bradarku ne znam sta cekaju!?!?!? Cccc na sta ste vi spali seljaci sa dna kace vam govore kako i sta....
ja ne mogu reci da pratim politiku, za ove neke strane nisam nikad ni cuo, i nije mi bas niti jasno zasto se daje uopce prostor nekima za koje je glasala samo uza rodbina i par zalutalih biraca, koga oni predstavljaju onda???
MAGISTAR Ramo i njegov SIN ( diplomirali 30.02. ) visokoobrazovani NES-ovci će odlućiti
Sto ce danas rumeni da hajruje
Idemo Nermine i Semire,klonite se komunista i inih Danajaca,
Mi smo za njega glasali i nije mi jasno sta radi.On se zbog svog sukoba sa Bakirom sveti Bosnjacima koji smo rat proveli ovdje i znamo kakve patnje smo prozivili i svoje najmiluje izgubili i udruzuje se s onima koji dobijaju instrukcije iz zemalja okruzenja na srozavanju nase drzave BiH.Kaze neko da mu je Dritan A dobar prijatelj i da on utice na njega ali opet ne vjerujem, ali da ide sa Konakovicem koji ga naziva ubicom i govori mu da je nesposoban to je jednosavno nevjerovatno.
na svojoj uhljebskoj za funkcije i uhljebljne uze i sire vamelije