Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osnivac stranke"za BiH"agent drzave Srbije Haris Silajdzic je ozakonio, fakticki stvorio policiju Rep. Srb. 2005g. Kako ta policija izgleda vidili smo na posljednjoj proslavi dana RS. I sada neko iz te stranke ima obraza javiti se i reci nesto na temu.
treba dilkose pitati kome pripada zemlja u Vojvodini? ili Sandzaku? jel to Srbija ili zemlja pripada nekom drugom?
Najlaksi nacin da se drzava rasparca ako im se dozvoli da prodje taj zakon. Uzmu kredit od srbije,garanciju daju u poljoprivrednom zemljistu,ne vrate kredit i zemljiste pripadne srbiji.
nek si se i ti malo javio nakon 3 godine mandata ..uhljupe jedan
Ako tu imovinu ne mazne Dodik, maznut ce zelena Bakirova burzoazija, ti ga fukaro svakako dudlaš gang bang
Biće teško vraćati
Hvala Bogu da se i to rijesilo. Sume, zemlja, i sve ostalo pripada Republici Srpskoj. Ekstra, sad mozemo da smanjimo tenzije. Svaka cast frau Baerbock