Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aprilski paket vam nikad necu halaliti! Kao i cinjenicu da vam je jedini cilj biti u vlasti, jer nemate nikakvih principa.
Hvala Bogu pa je aprilski paket oboren
Da je usvojen APRILSKI PAKET sada bi sa Bosnom bilo ALES KAPUT!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Država je uvijek na prvom mjestu ali za vašu pljačku, mhamicu vam lopovsku!
Najgora izdaja Bosnjaka, zlatna rezerva Baketova
I Rumeni bi kao trebao uliti povjerenje za buducnost zemlje???
Hamdija Lipovača, presuđeni kriminalac. Taj lik ti nije trebao Semire.
Usitnjavanje Bošnjackog korpusa
Možete pričati šta hoćete ali danas u BiH svi političari kad se sastave nisu ni do koljena Harisu Silajdžiću! Inteligencija, elokventnost, stav….znanje… Šteta je samo za nas što više nije u politici. Ali i kad je mogao još biti, i još dosta uraditi, stranci to nisu dali :)
Mislim da,ko god je od obicnih boraca,RVI i obicnog naroda imao posla sa Efendicevom sluzbom za urbanizam a nema stele,nece ni pomisliti da glasa za Efedica,jer u toj sluzbi po svemu vise rade nego po zakonu,a sve rade u njegovo ime i po njegovom ovlastenju.
JEDINA STRANKA KOJA NIKAD NIJE TRGOVALA SA BIH!
Kakva šaka vucibatina
sve je moguce..onaj Golub je bio autsajder u Slovenjii i uze skoro pola parlamenta..
Da se bogdo nisu ni osnovali. Svima bi nam bilo bolje. E čuj stranka za BiH,. ubleha žešća
Meni je bogami na zadnjem
Sve starci nigdje mlade osobe,
Ova stranka se dobro konsolidovala sa Efendicem, prisutni su u javnosti konstantno. Efendic polako slaze kockice. Bice ovde rezultata, pogotovu u Sarajevu. Masovno prilaze iz NIP-a, SDA, DF-a a iz SBB-a kompletne otganizacije. Vidjecemo?
Država je uvijek na prvom mjestu, a ponešto se i zaradi izdavanjem nekretnina, članstvom u upravnim odborima, pisanjem biografija...