Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja... Bio delegat u RS, a zivi u Srebreniku... Zato je sve manje nesrba u RS.... Klasična SDA politika
Ovoga babo Adib ohrdana lopina navratio da se kandiduje.Kada krenu razgovori oko zajednickog kandidata babo ce reci moj mali odustaje ali mu dajte posao u Sarajevu.
Niko to ne živi u Srebrenici
"Naravno " to je dogovor probosanskih stranki.
Naravno, njega će podržati sda i df, ostali su izdajnici našeg naroda.
Opet ode snsd za nacelnika. Jesmo marva kada je vlast u pitanju. A ova stranka je dno bunara. Misli bi u vlast samo nemoj da sta odgovaramo. U Sarajevu njihov kandidat bio ministar do juce, a sada upravo to ministarstvo prozivaju. Lik hoce da zatvori deponiju koja postoji preko 60 god. Ni jedna kuca nije bila kada je deponiju bila tu. Dosle sljegle pored Seselja I hoce da zatvor depo od 450000 stanovnika. Samo da bi poznato Brady hadziji" izaso u susret.
Dno stranka koja razjedinjuje. Ko ste pa vi da određujete ko će biti zajednički kandidat. Valjda treba sjesti pa dogovoriti.
Dečko sa jasnim stavom.....
PROMAŠAJ!!! umjesto da se bošnjaci okupe oko jednog kandidata, oni ce kandidovati 3-4 .. bravo, naša posla
Jel mu otac Adib? Bivsi ministar pronevjerio milione donacija za Srebrenicu i “profesor” kod kojeg ne mozes poloziti ako nemas muslimansko ime i ako si zena moras da se umotas? Jel taj Djozic sto je sebi odsjek napravio na fakultetu da ne ode u penziju? Jel taj Adib Djozic sto Srebrenice ni na mapi nije vidio nego se s brda sljustio da ministruje i pare krade?
jeste, njegov je
najrealnija stranka
crknite dusmani
konačno neko nov i mlad ..
Dobar, fer, korektan, mlad momak