Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I prodao aprilski paket za sitni sicar. Zato ste se i raspali
Aprilski paket smijesna podvala lafo sve centralizirano a ono opet sve prolazi kroz domove naroda veto iz genocidnog entiteta itd
Aprilski palet da se usvojio podjelio bi Bosni i dao rs da imaju državu onakvu kakvu su oni zamislii
Al i ti lijepo živiš od politike i to godinama
NACIONALISTI, vođeni sa bazama u Beogradu i Zagrebu će sve učiniti da nas drže u svađi i da zadrže kontrolu nad BiH.
Ovi ko da na Marsu žive hebo ih Haris. Realnost u našoj zemlji je i tada i sad sasvim drugačija od idealnog i mora se popravljati korak po korak. Nažalost Haris je na kraju svoje priče usrao i šefa i stanicu i ne samo da nas je vratio nazad, nego i omogućio da nema naprijed.
Za vrijeme Harisa Silajdzica napravljeni su najveći pomaci u reformama u BiH. Na žalost, poslije Aprilskog paketa koji nije podržao sa pravom jer je to cementiranje etničkih nadležnosti, i Bišnjački političari kroz SDA stranku su ga medijski satanizovali.
Sjeti se da nije samo sda, vec ima i sdp-a, iako je durakovic glasao protiv aprilskog paketa. Napomena da se ne zaboravi.
Presuda Kovačević nema nikakve veze sa entitetskim glasanjem.
Po aprilskom paketu eresovci su imali pravo se odcijepe isti cas,sreca pa je to Bosanski Sin Haris Silajdzic uvidio i nije dozvolio da BiH padne pod velisrpske kandze! Istina,zamjerim mu kao covjeku profaniranje svoje nesumnjivo velike politicke licnosti podvodeci pevaljke,makar i ozbiljne glazbe. Zar mu trebaju mladjahne influencerice s kojima ce ga valjati po blatu i unizavati ono sto predstavlja svima nama,njegovim politickim istomisljenicima.
Hajde ba pretvorite RS u kanton, podijelite ma opštine, završite pregovore, skinite 3 konstitutivna naroda i uđimo u EU
Efendić ima dobar politički kurs sa SBIH, to je upravo kurs koji je gonio H. Silajdžić a koga su strani kolonizatori, uz pomoć domaćih poltrona, protjerali iz politike. Samo tako nastavi Efendiću i ne brini za slj. izbore.
Silajdzic je jedini kojem je bio BiH bila na prvom mjestu, bez skrivenih motiva! Efendicu nastavi njegovim stopama! Biće teško, možda i teže nego sto je njemu bilo, jer sad ima puno vise bahatih izdajnika….
Haris,i Željko su nažalost jedini državnici u BiH.Ostali su,idi mi,dodji mi,politički supljoglavci.
Eto sad SBiH nek trazi od Strasbura jedinstvenu bh policiju pa da svi opet glasamo za SBIH kao sto bi i trebalo biti.Dosta je vise nacionalnih krim stranaka.
od kada ja ovo pisem ali ovi hr i sr botovi samo mece, ljudi kakva konstitutivnost to je cista diskriminacija, pitanje je vremena kada ce se taj pojam i taj privilegirani status nestati. Ako ispunjavas zakonom odredjene uslove za aktivno i pasivno pravo glasa koje su u 99% demokratskih drzava iste, glasaj i kandiduj se...
Ma nosite se u tri pm,Haris kao i vi je samo gledao gdje će više zagrabit i ojaditi ovaj narod, drzavnu imovinu je davao za 1km dok je svoje dzepove punio milijardama, sve se bolan zna
Hahah ne mogu izbrisati ovu "mrlju". Pa bolje je promijeniti ime stranke i udaljiti se od krimosa Silajdzica. Covjek je najzasluzniji sto je sada BiH podjeljenija nego sto je ikada bila.
Poslije neusvajanja aprilskog paketa, Zapad nam je udario čvoku. Samo vidjeti, ko je poslije toga došao kao visoki predstavnik, ono Slovačko gowance, pa austrijski anemičar i švabo, kojeg nazivaju turistom.
NACIONALISTI, vođeni sa bazama u Beogradu i Zagrebu će sve učiniti da nas drže u svađi i da zadrže kontrolu nad BiH.
Treba pc rasformirati