Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rumeni kalkulant i SDA spavac.Sto prije izbaciti ovo kukavicje jaje iz gnijezda...kasnije ce samo vecu stetu napravit.
Efendić već nekoliko godina igra dvostruku igru. Malo sa sda,malo nije.U kampanji i hoće i neće sa sda,a evo sada malo osmorka malo nije, malo šestorka malo nije. Sve u svemu veoma nesiguran partner i najbolje bi bilo da ostane bez išta.
Tekst je površan i obiluje materijalnim greškama. Autor posmatra SBiH samostalno, međutim ova stranka je prije pregovora potpisala sporazum sa NES-om o kolaicionoj saradnji na svim nivoima vlasti. Tako da svi ovi navodi i "procjene" iz teksta padaju u vodu.
Rumenko nikad neću prežaliti što sam ti dao svoj glas. Na početku čovjek dođe na vrh stranke za BIH, kontam evo promjena, kudi Novalića, Baketa i ostale. Na kraju ispade najgori, gleda gdje će uletitit i pokupit što više interesnih pozicija !!!
Sve ovo osim SDA i DF-a je izvadi kitu pa popišaj. Istina je da u SDA ima lopova, ali bože moj. Gdje ih nema ? Pa Nikšić je lopina da ne može veća biti. Osim toga, ovi osmaci ne prezaju niodčega samo da bi se domogli fotelja.
Kad profesor Hadzidedic pusti tihomira u podrumu svima je 100% BiH.
samo se za velike ljevičare DF i prije izbora znalo sa kime će koalirati. eee crni željko, mamlaze jedan
Malo rumeno govno je odavno bilo zrelo da se izbac iz Osmorke, po ciijenu da SDA ostane na vlasti. Nek mamu svoju ucijenjuje.
Treba ukinuti sve nacionalne stranke.Ovo je cirkus, od kojeg te stranke jako dobro žive.
SDA I DF neka ponude Efendicu premijersko mjesto u Feddrsaciji ili Kantonu i ova Sapunica je zavrsena. Trojaneri neka idu u Opoziciju gdje im je i mjesto..Komunisti su se kockali sad dolaze racunu na Naplatu.
100%... treba supke nabiti nogom.....
Mislili smo da nema gluplji od jerlagića kad ima a opet ga iskoristio ko kenjca.
Žabac ga žabi na lokvanju zabi.
NiP je trebao ustupiti mjesto SDP da ne udze naj Ademivic koji pokusava na sve nacine da unisti Konakovica
Ode mast u propast.