Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je kada imas jedan put za Blidinje i Jedan za Mostar i to je Tito napravio a ovo ce se odraziti na sve pogotovo snadbijevanje Mostar Sarajevo
A kolko puteva treba prema blidinju?
Sad ce doci Ramo sa helikopterom. Mora da nadje samo kljuceve sto mu je sin izgubio.
ja mislim da tu treba jos par radara uzastopno
E komentar ti je da bog sacuva..gl.pko
Sad ce doci Ramo sa helikopterom. Mora da nadje samo kljuceve sto mu je sin izgubio.
Sad nek dignu janjetinu na 100 km Božija opomena..
SDP, NAŠA STRANKA I NIP - GDJE STE SADA? 4 GODINE ZAJEDNIČKOG NERADA NA OVOJ DIONICI i DA LI SU OVO VAŠI REZULTATI?
Jadni ljudi, Bože sačuvaj.
Ima li iko pametan u HNK da proglasi stanje elementarne nepogode. Da se ovo desilo u Širokom ili Grudama istog momenta bi se proglasilo.
Valjda bi Neka trebao proglasiti stanje elementarne nepogode i Dan zalosti
kakva je ovo provalija bezdana sine moj hahah pa gdje je drugi dio ulice uopce trebo biti
Nicaragua majke mi
Kakva Nicaragua, jesil gledao peru ili africke i azijske zemlje kad ih natrpaju ko sardine pa cak i po krovovima autobusa pa voze po planinskim klancima gdje su vanjske gume tik uz liticu. Selo moje veselo. Sad ce politicari naglabat 'ciji je veci' a problem se nikad nece rijesiti. Jedino ako neko ima veliku firmu pa mu je potreban put pa ce isti dobro da podmaze drzavne ORGANE(politicare).
lijepe nase stranke i nasi lijepi politicari
Jao katastrofe, da Bog pomogne ljudima a nadležni hitno da se ukljuce.
Samo nek se rusi da vidimo ovu nasu sposobnu vlast :) sta ce da uradi hahahh kad su sve iscrpili, ovde se pokazuje pravo lice ko su i sta su :D a naravno drzavni budzet u minusu nema paraaaa sad ce opet jadni narod da skuplja i pomaze...
Hoćeš BOT-u da kažeš da je cesta napravljena zadnje 2 godine!? Haha, volovski put ti je u glavi, ovo je nemar posljednjih 30 godina zelembača.
Gledaj ti S..r.a.d.o.v.a odmah ima odgovor kada spomenes politicare ili drzavnu pomoc :) ajde stani u red da se sagnes. Hajde igraj se kengura :) ne treba meni volovski, kod mene su ogromne trake ovde u Kanadi :) nego da se smijem dole volovskim inzinjerima :)
Ljudske zrtve se ne mogu nadoknaditi. Da li su se mogle sprijeciti?
ne moze proc ni touareg vise
Nek je ovim ljudima Bog na pomoći
Put prema Blidinju je toliko los da nije nikakvo cudo sto se ovo desilo.Samo se cekalo da se ovo desi i bez poplava.