Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio sam map senade.. Gdje ti je map prodana dušo?
Svoje nezadovoljstvo iskazite Komsicu i svom predsjedniku Bakiru. Njima se žalite ili upravi vodovoda i kanalizacije. Sretno.
Ne raduju me vasi neuspjesi, jer time slabite nasu drzavu, ali de kad vec ne znate kvalitetno raditi posao maknite se i prepustite to onima koji znaju. Nemojte bacati prasinu narodu u oci estradnim nastupima. Radite nesto konkretno, a ne hvalite se praznom pricom. Djela su najbolja promocija.
Sta ces, SDA se sagela HDZ, suti, dobro je, valjda nece zapucat
Sta si ti uradio na poboljsanju stanja u vojsci, jedno veliko NISTA, imas par donacija i to je to, uhljebili ste se vi gdje treba
Gospodine Podžiću, ne dajte im da uniste vojsku. Svako ko se imalo razumije u strategiju zemalja koje nas okružuju shvatit ce zbog cega se ovo radi. Dok se drugi ubrzano naoruzavaju i vrse modernizaciju vojske nasu hoce da uniste i govore kako vojsku treba ukinuti.to rade njihove produzene ruke u nasoj državi. Moramo biti pametni i ne dozvoliti da nam se desi ponovo Srebrenica, Stupni do, Ahmići i sl..
Da si ovo napisao prije 20 godina bio bi u pravu. Kakva vojska gotovo je sve davno.
Pa normalno, hoce da nam oslabe budzet odbrane da bude opet slabi i nejaki bez samoodbrane