Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze najzagadjeniji grad na svijetu a ne postoje uslovi za uzbunu haha ebem te lopto ko te sve suta
To nije grad, to je fukodrom
Kazu Sarajevo najzagadjeniji grad na svijetu trenutno a nema potrebe za uzbunu...
Savjetujeu nam da ostanemo na planima do daljnjeg a gdje cemo spavati ko ce snositi troskove??
pa to su strucnjaci haj da se zatvirimo u bunkere narode ne hidah, ne jedi na pij i ne udisi zrak naplacuje se stvarno smo narod dno dna. Mogul i ja kupit tz jednu diplomu da i ja budem strucnjak
Vi hoćete uzbunu a još nema žrtava.Šta ima stručnjaci?
iz godine u godinu problem isti,samo se komentarise,daju preporuke ali nista konkretno da se uradi. Zemlja paradoxa i privremenih rjesenja
Samo se nemojte sikirati... za citavu drzavu imamo samo strucnjake , zato nam i jeste sve kako i jeste. Nekad se pitam na sta bi nam drzava licila da kojim slucajem nisu strucnjaci na pozicijama... zato hvala strucnjacima...u hebo li vas otac strucne...
Should we trust the Americans ili kvalitetzraka.ba kojem treba 10 minuta da se ucita.
@ispocetka Meni se cini da ti nisi skonto sta je pisac htio da kaze. Mjerna stanica na americkoj ambasadi sada pokazuje duplo vise vrijednosti od ovih koje imaju nasi strucnjaci. Kad odes na tu stranicu kvalitetzraka.ba ona ne moze da se ucita. Zato kazem jel treba vjerovati amerima i njihovoj tehnologiji ili ovim nasim koji tvrde da stanje nije alarmantno.
ne postoje uslovi za uzbunu? da mi je sad ona gas maska iz juge da stavim na glavu
Bosnjo zasto su ti okice uplakane???
Mordor i oko Sauronovo (Avazov toranj).
Smog - You shall not pass !!!!!!!!!
Ništa glasam da Dino Konaković ponoivo uvede par-nepar hahahahhahahahahhaaahaha
Sarajevo 👈💩💩💩💩💩smrdi
STRUČNJACI KAD VIDITE STANJE ZAGAĐENOSTI U SARAJEVU, DAJTE PRIJEDLOG ZA RJEŠENJE PROBLEMA, A NE DA SE VJEĆITO KRIJEMO I PAZIMO ! JA PREDLAŽEM DA SE SMANJI CIJENA PLINA I NADOKNADA CIJENE SUBVENCIRA SARAJEVO GASU, A DA TS CIJENA BUDE MINIMALNA I DA SVI KORISTE PLIN, PA NEĆE BITI TOLIKOG ZAGAĐENJA.
pitam se koje bi mjere bile predvidjene i da dodje do alarmantnog stanja.....ima li sta planirano......ili je ona stara "dace bog nece do toga doci" !!!!
@zarkan0 hajdemo u planine......jer tamo nema zime :) fina zamisao.......tokom vremena smoga i zagadjenja produzeni odmori u planini.....besplatni .......to bi bile super vandredne mjere :)