Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa studentima u Bosni i Hercegovini Fadile? Ili su bitni samo ovi koji odu izvan države pa je onda vole?
Samo da odgovorim na ove komentare ima nas koji smo stipendisti i kojima roditelji nisu u stanju finansijski pomoći, i s obzirom da se zbog situacije ukidaju naše stipendije sasvim je logično da nam pomogne naša vlada Slažem se da se mora pomoći i ostalim građanima ali ružno je da nas pored strane države i naša zanemari.
Finansiraju studente koji nemaju namjeru da se vracaju u BIH a nasi koji su u bosni nek pocrkaju i ne znam da bas Od Fukara Studiraju vani !
Baš lijepo, pomoč če dobiti djeca od povlaštenih, čija to djeca studiraju vani?
@calendula rijec je o studentima koji su na razmjeni za to ne treba nikakva povlastenost
Federacija treba dati po 1000 eura studentima.. kontra splita
Samo cekam kad ce i dijaspori uputiti pomoc..., da ne pocrkaju u tudjini )), a mi domaci allahimanet.
@gradi1 Nikad ne reci nikad ..