Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas protesti sto se ne pridruzite cuj sutra kod nas vazda cirkus
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAA
budumo realni omladina je pokretač svih protesta na svijetu.. samo naša je mlohava bez trunke samopoštovanja
jel jos onaj Kadric tamo što je svu familiju zaposlio, i ove iz udruženja studenata pa se nisu tada bunili dok je pustosio.
Čitam komentare, samo nacionalistički botovi , i osobe sa 3 zuba , studenti izlazite svi , nema čekanja nebitno koja vlast svi su odgovorni SVI i Bakir i Dino i Željko i ne znam ih više.
Sramota! Zar toliko vremena treba da zamijenite neustavna ministarstva, da studenti nemaju sta jesti?
Sta ce studentskom centru 18 bifea i 40 konobara???
Emir Kadric je za 16 godina strahovlade bez ikakva konkursa zqposlio preko 200 radnika na sve dohotke. Putem studentskog servisa, koliko je ljudi fiktivno radilo to ni najsqvremeniji softver ne moze izbrojat. Pa u upravi u Nedzaricima sjedilo ih onomad osmoro.
Emir Kadric je u posljednjem mjesecu svoje strahovlade u decembru 2016,te preko studentskog servisa izvukao 200 000 km. 300 000 studentskih para utrosio je na izgrqdnju teniskih terena svom sinu, koji su sruseni. 4 mandata punih 16 godina vlada sda gq je stitila iqko je svaku godina sve vise i vise gurao firmu u provaliju. Desetke miliona duga je ostavio bez ikakve konsekvence.
3-ka ima rjesenje, samo se strpite do izbora 2034
Dok je Emir tu bio domovi su iole funkcionisali. Sad haus.
Čekaj, jeste li vi platili za hranu, kao što se to radi u ostatku svijeta? Ili čekate sadaku, pa vam je još nisu dali?
Izadjite, niko se nece izboriti za vas.
pa ima li ista de fercera u ovoj vukojebini?
Ako sam i na koga ljut u ovoj drzavi, ljut sam na studente! Pa vi ste snaga, vi ste buducnost, vi imate moc u svojim rukama! Zasto ne izadjete na ulice i ne borite se za gradjanska prava, za svoju buducnost, za promjene u ovoj politicki usr*noj zemlji, pi*ke jedne!!!! Pa svaki los potez ove Vlade znaci dva koraka u buducnosti unazad za vas!!!
prvo lova onda hrana
Willkommen in Deutschland. Tante Merkel. ✔️