Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zivotu me bilo potrefilo mnogo boleti i nedaca. ali iskteno kazem depresija i anksioznost je pakao. nedao bog nikome. zamislite bolest gdje covjrk sam debi oduzme zivot. Idite doktoru pijte lijekove radite na sebi. Ja sam uspjesno izasao iz tog pakla ali ne bi pozelio nikome. imajte empatije razumite te osobe. ja nisam mogao ni iz kreveta ustati. To je svr izlijecivo nemojte imati stigmu, javite se doktoru. samo ce te dublje tonuti i narusiti ave veze sa okolinom.
lijecio sam se godinama od ankcioznosti i depresije...i ta bolest ima veliku prednost...ne bojim se smrti niti bilo kakve opasnosti...u ratu mi je bilo najbolje...
akcent u lanku je na enama, a mukarci imaju iste probleme i pri tome ne priaju drugima, ne vidim potrebu razdvajanja ovih problema na polove
Psihicke i duevne bolesti se mnogo teze podnose od fizickih, koji nije imao s tim problema ne zna sts je zacarani krug crnih misli i kad mislis da nema izlaza. Treba samo razgovarati o problemu i naci ce vec neko rjesenje, najgore je gutati i gurati sebi u prsa koja postaju sve uza da covjek ne moze vise ni da dise normalno.
Trenutno tvoj je komentar TOP, svaka cast Covjece
Sve je ovo posljedica losih zivotnih okolnosti ,koju su iskreirali nesposobni politicari !
Nedostatak sex glavni uzrok moj predlog kupite dildo
duhovno stanje poput lazanje
Usporite misli. Stalna briga ne pomaze, vec stvara veci osjecaj ankcioznosti.
Kako usporiti MISLI, koje ne MOZES KONTROLISATI misli, prijatelju moj
Idite u prirodu, setajte. Pomaze.
Najcesca dijagnoza je neparica i siromastvo. Da zene (a i muskarci) ZARADE dovoljno novca da imaju svoj stan, da plate obdaniste i dodatno dadilju niko nebi vio aneksiozan i depresivan.
Za@SHOTMAKER, tvoj komentar je TikTokerski, procitaj Tekst i rezultate ISTRAZIVANJA. Radi ti za 1000KM, osnuj porodicu, hrani djecu, kupi stan, lijeci se od Onkoloskih oboljenja za kojih ne KUPUJU lijekove itd. Ne budi anksiozan i depresivan, jel ti to pises iz Minkena
Nije cak ni stgma problem,puno ljudi danas trazi pomoc,problem je dostupnost ovih usluga.Na termin kod psihijatra i psihoterapeuta se ceka po vise od mjesec a sesije kod psihoterapueta privatno su, koliko, 70 KM/sesija? Ko to moze priustiti?
ta je ovo, Klix sam mijenja text, slova izbacuje pa komentar izgleda kao da je estogodinjak pisao
Jesi zaosto, pravi TikToker, educiraj se maleni
Depresivne su i anksiozne OKOLNOSTI u kojim Zivimo, tako da je to samo posljedica drustvenih okolnosti na pojedinca. Ova zemlja je ambis za normalnog covjeka!
Ko god se uhvati Instagrams, TikToka i praenja ivota "influensera" i slinih glumaca na drutvenim mreama umjesto korisnog posla sam trai depresiju i anksioznost. A i ti si ovdje da iri negativu, izmilja prie i sve crno prikazuje
Bravo Fenix!!
Stres ->Depresija-> Smrt
sve su politicari krivi , dosta naroda zivi na rubu egzistencije
Ne biraju politicari sami sebe
Suplja prica