Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kad imamo nacelnika opcine pobjednika izbora iza resetaka ....sta vas cudi ....koliko smo nakaradna drzava ja da sam.sudija da mi ne ustanes ti bi meni lezao u zatvoru mjesec dana na hljebu i vodi..pa se ti misli sljedeci put hoces li ustati ili ne
pakšu je pod dijagnozom
Sta ce Trnovo ima 800 ljudi,svima Berilo K kravu uzeo opcinskim novcem i zavrsio do penzije funkciju,tamo ljudi nemaju 4 razreda skole,pravi SDA glasaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njega treba prvo uhapsiti pa tek onda neka dokazuje da je nevin, nema pravo da pravi cirkus
Nema od tog nista mozemo mi ovd trucat sta xocrs dodik restke videt nece covek ode kuci nisam video brzeg kraja rocista a covek naamijan
Ajde ivo ne prdi svega mi i majke i oca
Ma treba prvo zatvoriti odvjetnike pa Dodu.
Nije nikakvo čudo da Dodik kao polupismen tip, još koristi telefaks, ali "moćni" odvjetnici to danas koriste...ma treba da ih je stid i sram.
Sta od nas rade? Uskoro ce inscenirsti sukob, na nekom o sljedecih rocista, jer njegov advokat ima stari telefaks, jadnik nema para za novi, koji ne kostaju vise od 200 KM, a nestane im i papira. Otvori se zemljo, sto nas prave budalama!!!
Cuj faksom salju u 21. vijeku, mogli su i golubom pismonosom
Ono ,sve mi lici na tvorza.
Cuj < predsjednik>??? Hahahahahahaha. Tzv predsjednik tzv i samoproglasene GT. Jahahaha
Jazavac pred sudom ali bukvalno.
Eeeee sirotinjo i Bogu si teska, cuj staru fax masinu a placaju Nobila najskupljeg savjetnika.
Jedan dokaz je relevantan ,ostalo jw pokušaj komplikovanja predmeta . In je potpisao nešto što krši odluku visokog predstavnika za što je propisana kazna do 5 godina zatvora . Vrlo jednostavno .
HAHA fali mu tonera u faxu, pa zar još ko koristi FAX, dodik sebi samo kupi dane za ležanje
Ja mislim kad ovo prodje da će se Dodik dok je ziv sjećati Švarkina!
Miloradeee...... narod bleesavi je uz tebe
Sljedeci put najavite, da postavimo štandove sa suvenirima i roštiljom, da imamo kakve koristi osim gubitka svaki put jer preko 20ak policajaca bude angazovano na zastiti vepra
Kmetijada 2024 god.
Kada ćete se sjetiti da zabranite ova okupljanja oko suda. Pa prave gužvu cirkus u sred grada.