Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djes’ lopov 😁
Sledece rociste odgodeno jer milanovi svi dobili morbile, pa koronu, pa proliv, pa hemoroide, pa upalu cokolodanog kolutica i sl. Demobilisanog borca ste odma uhapsili i u roku od 7 dana osudili i u zatvor smjestili. Buranija po kratkom postupku, Kravatasi otezu kako im se cefne. Pravedna Drzava nema sta!
Mile je posten lopov on krade od srpskog naroda...
dokad ce vise odugovlaciti, nema vise sve su moguce zalbe ispucali, a sve se ne boje i ne priznaju sud ovi dodikovci..nema vise, ide i dodo uskoro da svira klavir u zenici
Hvata se za slamcicu, izgleda da bi dodo mogao prvaviti drustvo novalicevoj ekupici
dajte ba da covjek sebi izabere sudije sto ste picajzle
Rudonja je naučio da ga (bl)entitetske sudije posmatraju iz žablje perspektive.
Cuvat ce ti Fadil krevet u Zenici i upoznat sa svojim deckom.
😂😂😂😂
Mile ništa se ne sikiraj Fadil ide u izvidnicu
Dali je sve opcije iskoristio KAD ĆE POĆETI PROCES
Ronhile reci sudiji da navečer kad zaspeš da čuješ da neko ispod kreveta priča engleski, da izađeš na balkon da osjetiš dronovo američke, da u wc ne smiješ otići bojiš se da će neki Amer iz šolje izaći, Ronhile pa bolje psihijatrija nego u zatvor da te stave
Dosta je bilo Dodikovi zaduzenja sad je vrjeme da zaduzi cebe i jastuk i da se pridruzi Fikri Fadilu Osmici a Debovac ce im biti sudija oko se posvadzaju oko sapuna.
NAJBOLJE DA ON SAM SEBI KAZE PRESUDU BEZ IJEDNOG SUDIJE I DA SE TO ZAVRSI HAHAHA
Ronhile jesil vidio Fadila e da vidimo jel pravda selektivna drage Sudije
Ronhil bi izuzeo čitav sud