Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo polako, leci ce dodik
pa zar Dodik ne priznaje Sud BiH ? sto se sad "obada" oko izuzeca onda?
U prdekanu baja u prdekanu kako će ti smjestiti sad jedno 5 godinic nisi ni svjestan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prc prc
Zamazivanje očiju naivnim Bošnjacima. Ovo je samo strategija da se zaustavi bilo kakva priča o samoorganiziranju i odbrani države. Plan je RS Srbiji a FBiH Hrvatskoj. Bošnjaci da nestanu. Ovo ostalo je samo dimna zavjesa. Bošnjaci probudite se.
SLjedeca viijest, Dodik pod satorom pjeva NEMORE NAM NIKO NISTA, JACI smo od SUDBINEEE, a prije toga je pokupio porez od PAPRIKA i PARADAJZA, valja platiti mezu i pice!
Ionako ne priznaje sto ce dolazit nek ih ceka kod kuce ako smije poyyy
A , bi li ba-ji smetalo da mu sude sudije koje će on odabratiii..., 🤪🥴🤣..?
Izgleda da je sud prekrsio toliko zakona do sada da kao da sami žele da budu proglaseni totalno nefunkcionalnom nestrucnom i nesposobnom institucijom u RS. Za ratne zlocine za koje imaju dokazi ne mogu pokrenuti procese 30 godina od zločina a za presjesnika RS iako nije prekrsio nikakav zakon BiH pokreću proces u roku od par dana.
Kupite mu pelene vec je poceo da sere.
Zbog nedostatka dokaza,optuzba se odbija.Ako Dodik padne ode pola stanovnistva koji su kroz vodece stranke krali zadnjih 30ak godina
Njega treba namamit isto misa u misolovku polako al sugurnooo🇧🇦🙏👍🙏😆🤌🤌
hahahaha
Klixe, angažujte pravnog savjetnika 😒 Neće Ćosić-Dedić voditi postupak, već će samo potvrditi optužnicu, odlučiti o prethodnim prigovorima i uzeti izjašnjenje o krivnji, to je uvijek ubjedljivo najkraći dio postupka. Glavni dio postupka će voditi sudija kojeg nasumično "izvuče" program CMS.
E sada će biti druga opcija, neće se potvrditi optuženica... Milojko je to, da je neko ukrao metar drva već bi bio u zatvoru...
Milorade, ni tvoja ne moze goriti do zore. Tko previsoko leti, gadno pada.
Polako glavonja shvata da ovo nije zajebancija i da sad ide pravna bitka...a naravno di god da postoji i zno pravde ovaj krimos pada
Joj ako sude Trojkinog pajtosa, biće Dan žalosti u SDP, NIP I NS-u
Niko nije k'o dragi Allah! ^_^
Prc
Imat cemo bh Ivu Sanadera uskoro.
ako bi se njemu udovoljilo zašto onda i običnom čovjeku nebi udovoljavati BRAVO TREBA NEKAD NEŠTO I POHVALITI