Komentari (588)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HEROJ BOSNE I HERCEGOVINE!
🇧🇦
🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dezerter koji je pobjegao kada us Mladiceve jedinice krenule na Srebrenicu, ratni zlocinac koji je ubijao i klao po tim selima okolo, kamatar nasilni koji jos od rata krade od postenih ljudi i naravno najgore od svega, Alijin saucesnik pri prodaji naroda Srebrenice u svrhe postizanja politicki ciljeva. Podrzavati njega je ravno izjavi da vrijedi zrtvovati 8000+ civila ako se s' tim mogu ostvariti vlastiti politicki ciljevi........
Jesi ti bio tu?
@listpapira1 Nisam ni licno svjedocio hladnom ratu pa znam da je Staljin bio monstrum......
A jel ste vi bili na ratištu sa njim pa znate da li je heroj i šta je? Idoli ličnosti na Balkanu samo pršte
EJ NASERE BERETKU NAKRIVI , IMA TVOJIH PODRINJACA ZIVI!
MA HOCE DA MU NESTO PRIKACE, MISLIM DA CE PONOVO IZACI SLOBODAN JER JE JADNIK BIO OD PRVOG DANA NA RATISTU I NIJE BJEZAO OD RATA- KAO MNOGI KOJI MU SADA SUDE. PODRSKA ZA ORICA!!!
Heroj !
560 komentara na Oricu i događajima od prije 25 godina a 160 komentara na poskupljenju ogreva za sljedecu zimu. To sve govori koliko gledate u buducnost a koliko ste zaostali u proslosti. Bitnije je pricati "sta bi bilo da je bilo" od "sta ce sa nama biti" NE ZASLUZUJETE BOLJE OD TRENUTNOG!!!
Ovo ima samo u Bosni,nemaš pravo da se braniš ni kad na tvoje oči sahranjuju kosti hiljada poklanih,ubijenih,Odavno sudstvo u ovoj drzavici pokazuje svu svoju nemoć i jad ,potura jeftine sudske postupke pod raznoraznim izgovorima,još samo da optuze ubijene da su sami poturali glavu pod giljotinu.Sramite se nazovi političari ako uopče znate šta je to.
Naserova faca ko moja: Jeste ozbiljni?!
terorista i ratni zlocinac, a bolesnjaci ga brane. Doduise, nista nije cudno, pa na Cacinu dzenazu je doslo 15.000 ljudi!
Rasturićes ti opet
Ovaj klix je postao zivo s*anje...Toliko se botova nakotilo da je najbolje potez prestati uopste komentarisati i pratiti iste
Svako ko je kriv treba odgovarat ali svako. Znas ko je heroj onaj ko je ostao do kraja i ginuo u borbi . Nijee moj otac bezveze ranjen ,ostao na liniji ,stric dobio misju groznicu ,svi ostali i branili Sarajevo.
Proceduralna greška opet ide oslobađajuća
Ako padne sda na izborima pada i on. Ima on kriminalnih djela i bez ratnih zlocina.
ne kontam ove što misle komentarima izmijeniti sudski dokazane činenice. Znaju Bošnjaci vrlo dobro ko je agresor a ko je branio. Džaba udarate na čast ljudine Nasera Orića ne može milion komentara to promijeniti. Agresor po definiciji nema žrtva već samo gubitke
Ovaj klix je postao zivo s*anje...Toliko se botova nakotilo da je najbolje potez prestati uopste komentarisati i pratiti iste