Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omar mjesear milioner od narodnih para.
Nakveca prevara, jer advokati uzimaju novac i od drzave i klijemta
Nema logike da okrivljeni moze birati advokata, ako mu je dodjeljen po sluzbenoj duznosti. Drzava, kao narucilac, treba sklapati ugovore sa advokatima po znatno nizoj tarifi, te da se advokati koji su potpisali takav ugovor sa drzavom, dodjeljuju na nacin kao sto je slucaj sa sudijama.
Dobro ova drzava uopste postoji koliko uhljeba ima koji su prikljuceni na budzet. Nece moci ovo dugo,jer ce Zapad skontati da je ovo rupa bez dna.
Koji smo cirkus od drzave Boze. Jedan uhljeb nasao nacin kako da lopatom uzima iz drzavne kase i to radi vec godinama. A predstavlja se kao advokat Omar.
Bilo je para u drzavi ko je htio raditi.Omar vam je primjer djeco.Kad drzava napuni kasu eto njega opet u halvu.
Naknade za advokate po slubenoj dunosti su jednostavno previsoke.
Pojeo sve Mjesecar
Znaci, Omar Mjesecar ispraznio blagajnu...
da to svakako