Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko o susjedima i "lijepoj nasoj" svi u talu protiv BiH
hahaa pa mi Mamice drzimo godinama sta si sad ocekivao
hrvatska je korumpirana
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ma nek uživaju,kad je pun zakon rupa.A na žalost ovakvi ga kroje..
Ovaj radi za HDZ.
Treba donijeti zakon po kojem se zabranjuje rad u drzavnim institucijama svima koji imaju dvojno ili vise drzavljanstava. Ocigledno je da se to zloupotrebljava u kriminalne svrhe!
Mjenjate ga za Mamića.
U ovoj se državi hapse samo predstavnici bošnjačkog naroda
dok katolici i pravoslavci kriju svoje
Ne laži! Rekao bih da te moze biti sram, al ti nemas obraza, pa ni srama.
Po cemu smo mi bolji od Hrvatske kada i mi drzimo Mamica u BiH da uziva i krece se slobodno, zasto to oni nebi dopustili Galicu >?
Pita se o svemu lažni grof!
A kako je onda uredno radio u BiH.A boravisna dozvola..
pa sta ste kontali? Da ce Hrvatska isporuciti Galića, a sta je sa Mamićem? držite Mamića a hoćete da vam neko isporuči Galića? jedino interpolova potjernica...
Hrvatska ne isporucuje Drzavljane ne mogu po ustavu
Evropske vrijednosti i EU ih drzi u clanstvu a oni Drzava koja vrvi od kriminalaca i sluzi im kao utociste.BIH isto to radi ali ko ozbiljan BIH i smatra za Drzavu ali ovi su clanica EU a stite kriminalce i daju im utociste
molim Klix da uvede mogucnost upita za rijeci koje su govor mrznje, jer cim ne pljujes po Bosnjacima je govor mrznje
Bravo za Trojanere. Ovo je rezultat njihove nametnute vladavine.
Uživat će kao i Ante Jelavić
Prvo na godišnjem, pa bolovanje, pa ilegalni prelazak granice. Bez obzira sto se ilegalno presla granica čak ni zbog toga ga ne hapse! Ljudi moji je li ovo mogućeeeeee?
Da zele politicari, zakon bi se promijenio u roku od 24 sata i svi bi odgovarali i ne bi bili zasticeni i sakriveni od ruke pravde
to se zove zloupotreba dvojnog drzavljanstva sa obje strane granice
Ovo je krsenje potpisanih sporazuma sa Interpolom, rec je o osobi koju istrazuje i EUROPOL. HDZ-ovac ocigledno uziva imunitet od strane SAD-a ;)
Eto ko nam je sjedio na vrhu jake drzavne institucije