Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad sam i ja stimuliran za pljačku , krađu , prevaru itd!!!
Ispitaj te da li njegova firma dobijala poslove za softverske programe a Zakon o javnim nabavkama zloupotrijebljen i uglavnom primijenjivan kriterij ekskluzivnih licenci. Otkud mu pare i firme? Sda hobotnica ga stiti...
Moras se obrstit otpadnicima iz SDA koji su skolovani da mahnu i pri tom oberlate masu i svsle na nekog drugog .primjer Zenica.ne zaduzuju ni marke a preko javnih preduzeca nas zaduzuju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haaaahahahaaaaa, bježte, djeco, i ne vraćajte se
Oslobodili ih zbog BORISA I MARIJANA!
Mislis da je bolje na Zapadu po ovom pitanju. Nigdje veliki ne idu u zatvor. Evo primjer najuticajnije drzave. Jos ce i predsjednik postati, a onda svojim ukazom sam sebe moze osloboditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako pobjegnu u Hrvatsku treba zatvoriti te koji su ovo odobrili.
Dao pare sudiji za prethodni postupak...Sudiju pod posebne mjere istrage, odmah!
Pošten garant
a mi i dalje blejimo
sigurno ispravna odluka suda.pa gdje bi to mogao bjezati,kad mu je sve ovdje, a nema ni dvojno drzavljansvo,također o ovim prijavama ministar koji je prijavio je pricao vec godinu dana , postoje svi dokumenti.na svjedoke se ne moze uticati jer vise niko nece nikoga da štiti a sebi da oteža.respekt za sud, a ne samo trpaj u zatvor,kamo presumpcija nevinosti,
Kantonalni sud Zenica je pod punom kontrolom SDA. Tamo su opljackane stotine miliona i nikada niko od njihovih nije odgovarao.
Samo još tri nedelje do izbora. Samo još tri nedelje i nametnute , nelegalne i neustavne Čovićeve Sejde iz Troje neće više nigdje mjesne zajednice držati.
Bravo za Sud u Zenici . Pa ne mogu samo Bosnjaci zuljati resetke. Kada ce hapsenje i pritvor Zorana Galica?
Kada ce hapsenje Zorana Galica i pritvor??? Pitam za komsiju???
"sud" u zenici. Kad odem negdje vani sje bem se kolko smo zaostali, ali u isto vrijeme kad odem negdje unutar bosne mimo sarajeva isto se sjebem kolko je sarajevo napredno u odnosu na ove ostale vukoje bine.
i Beograd je bio napredan u odnosu na ostale gradove. kako god, sje*ani će biti oni koji su ostali ovdje. da sam mlađa otišla bih sigurno.
Ovi du zasticeniji od medvjeda, a cine nemjerljivo vecu stetu.U kojoj je drzavi placa parlamentaraca Ustavom zagarantovana?
Kantonalni sud u Zenici je pod kontrolom sda , postoji bezbroj primjera kao i ovaj.
hahaha znači da su potkupljeni
To je rukopis Vesne Kaknjo.Fuj...I njoj treba odrediti pritvor.
Ko drzi sud u zenici i kad je taj sud ista? Znaci ofirno i providno do bola.