Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je žena istinito rekla, Magoda promijenio fotelja milion mali, a pritome i tuče žene, jedan fantastičan kandidat za sve.
krili ovo dok prodju izbori
Daaa. Sad o tome mislim. Zamisli ti koji su to namazani nitkovi. Ccc
Što veći nasilnik to veća funkcija u SDP
Svaka čast gospođi Borić, očekujemo da organizacije za zaštitu žena promovišu njenu hrabrost na pravi način, a da se mrgodni siležija Magoda nabije nogom iz SDP-a te da Borićka zauzme njegovo mjesto. To bi bila lijepa poruka njemu i njemu sličnima.
Dokazana klevetuša
Eto ti G L U P S O N E
Znači da je PRESUĐENI i DOKAZANI NASILNIK! Živjela Borić, zdravi dio SDP-a. Nikšićev kadar Magoda! Čuvaj se gospođo Borić, ipak je on NASILNIK!:)
I Helez se tuce po kafanama,daje lazne iskaze pred sudom itd.
Košarac na aparatima!
Kako ce ga pklevetati kad je to njegovo drugo ime.
Pa ne mogu činjenice i istina bit kleveta
SDP je pun ovakvih nasilnika od heleza do magode
ovu info su krili isti oni koji su krili za sdp moamera kasumovica presudjenog zlostavljaca vise djecaka
To su kod nas društveni heroji. Nego, pakovati stvari i preko granice. Neka Magoda gaai svjetlo, prije nego što izmlati sadašnju partnericu, pa neće imati ko da se išćuđava i bude iznenađen, nespreman i šokiran.
z33 nama treba zabranity da pricha yuu... pyle čyčy m000 zak
Ta presuda implicira da je nasilnika i da postoje materijalni dokazi i svjedocenja njegovog nasilja. Tuzilastvo bi onda trebalo po sluzbenoj duznosti formirati predmet.
Ima Magode i u sky aplikaciji, to je danasnji sdp, nasilnici, sokolacki studenti, pim studenti
Katastrofa fakat! Al hajd i takvi su opet bolji od sda
Ko je njega poznavao ni tamburanje zena mu nece biti strano.