Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj do policajca pola auta fali garant polahko isao
Lahko je drota kritikovati, kako god da okrenes oni krivi....kad su tu ...krivi....kad hina nema....opet krivi
nisi ni procito clanak
Moj školski ode u narodnu miliciju, pileći mozak. Jedva srednja trogodišnja tekstilna. Tata bio taster policiji pa sina u saobraćajnu. Ali, sin se namlatio ko lopatom, najslađi mu kamioni a nije gadljiv ni na limuzine. Eno ga sad : stan, vikendica kraj rijeke, auto, čamac ... šefovima takođe uvlakač....
Škola Široki Brijeg, instant, dok popiješ kaVu gotovo😂😂😂
Samo nemoj po glavi druze plavi. Titini su znali regulisati saobracaj u raskrsnici. Ovi ne znaju. Nece da uce vise vole uzimat
Ovo samo u Bosni i Hercegovini ima.
A policajac posteno diplomu u Sirokom Brijegu kupio…
zašto policajac reguliše saobraćaj.vrti se ko ventilator .da ga još kogod ubije.koliko je ovaj Mostar imao kraljeva šta je ovo majke ti.
Što bi policajac trebao znati regulisati saobraćaj ili išta šta policajci rade? Došao je u policiju preko stranke, rodbine ili je platio da ga zaposle. Da ga pitate kako se zaposlio reći će da ga je tu "postavilo" da radi. Tako obično govore da se nemušto sakrije čonjenica da je svaki natječaj za zaposlenje u javnoj administraciji ili kavnoj firmi namješten. Uostalom tako se velika većina ponaša i za to i glasaju. Kakvi glasači - takva i država, a samim tim i policija!
😂😂😂😂😂😂
zar ima u sirokom skola za policajca?
Cudi me da policajac nije znao regulisati,tolike skole zavrsili.
Ovaj ima 5 minuta skole i veliki odmor
Pa majku mu je procita li se kad clanak... Pitam za ovih 15 pulena sto lupetaju po komentarima!
Čuj ovo sad im policajac kriv
Vozio stoju i policajac mu kriv...kakvi sve ološi i uhljupi ucestvuju u saobracaju.
I onda kazu ne valja golf... Povrijeđenim brz oporavak
E čuj sjecišta. Stara bosanska riječ