Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj mu smrtnu ili dozivotnu, govedo jedno teroristicko, on bi da ubija neduszne ljude po soping centrima. Majku li im poremecenu bradatu.
Poz te kacavenda, hoce da ti ga zabije
Dobro je izreklamirao Sarajevo - negativno.
Nema sta ali je zato i vracen SADu na tacni... gotov je on
Ovo su haridzije nazalost i to crni tekvir.. Suniti su na ispravnom putu
djecu drugih šalje da umiru po pijesku u Siriji. Nagovara ih da ubijsju ljude po ulicama, šoping centrima, koncertim Dabogda ga niggaš guzio u zatvoru
nevin čovjek pizda vam materina.
oni se lafo zovu bračom,,da Bog dragi Sačuva.Oni su samo stoka presitnoga zuba!!!!
Nema se šta čuditi, pa Bakir Izetbegović je u službenu audienciju primao vodstvo Muslimanske braće, svjetski poznate terorističke organizacije.
Znam ja jednu žensku koja se upišala kad je na pumpi vidjela vehabiju i odmah je na twiteru objavila krik.Ona garant "ne bi smjela" ni pročitati ovaj članak a nekamoli pogledati Kandičeve slike sa suđenja.Kosa bi joj opala od "šoka" i zubi bi joj poispadali od " straha". Znate svi o kome je riječ.Mala crna sprčena ...ma sjetičete se.
Idi yebi kozu u štali, čeka te
Monstrum
Koja je fora sa ovim slikama suđenja?
ne mozes slikati i snimati u sudu
Kako to kako to, ipak mislim da može, svjedoci smo mnogi pravih slika i snimaka iz sudnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)