Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
truni u zatvoru štakore prokleti i ti i svi redom koji slijede tvoje zločine
Svaka čast ovim advokatima koji od zločinca pokušavaju nevinašce napravit. Ti ljudi su čarobnjaci ali im magija uvijek propadne. Popišam ti se tintore u po tog grmlja na glavi. Kako se lik samo pravi nevinim pa to je nevjerovatno, glumiš za medalju hebem ti sve tintorsko
Srpskoj djeci koji vole i poštuju izdrkotinu Rs i koji misle da ta izdrkotina treba da i koji danas slave želim Smrt i da ne dočekaju 9 januar 2018
tintor i sl. su slavljenici za danasnji dan, su oni koji su stvorili zlo u drzavi nad narodima, zlo koje nikad nije i nece opstati, koje ce nestati.
vi slavljenici evo vam primjera, vi danas njega slavite i njegove ruke umazane krvlju neduznih zena i djece, ponavljam neduznih zena i djece jer pred naouruzanim vojnikom je bio pacov, mali pacov.
Ovo je jos jedas srpski junak i zlocinac koji je pomogao postaviti temelje genocide tvorevine republike shumske.
prava faca svinjojebna