Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svoju ruku si potpisao prihvat migranata u Bihać u narednih 5 godina, bez saglasnosti vijeća. Ti treba da daješ izjave tužilaštvu a ne novinarima ! Prodao si Bihać, sram te bilo !!!
Ljudi moji ne mogu da vjerujem pa nama su za sve drugi krivi, a mi ni za sta nismo krivi. Koja smo govna od naroda. Pa bolan sta krivis drugog, cuvaj svoju granicu, nece ti je niko drugo cuvati. Cuj krivi hrvati sto mi ne cuvamo svoje ha ha ha
Šuhrete, sada se definitivni zna da više laže režim u Hrvatskoj od režima u Srbiji kada je Bosna u pitanju. Te laži su siguran znak da im je u državi Hrvatskoj pošlo nešto naopako! Gube kompas na svim poljima!
trebao si ih pohapsiti i poceti sudski proces protiv njih
umjesto da prvo pucaju naši pa pitaju ko je prešo granicu..ovako...
Šuhret uzeo lovu a sad sere bez veze
Vodi ih kući Šuhrete
Zar ste vi zaista taki glupsoni, hrvatska brani evropu
@b-real9 Šuhret uzeo lovu a sad sere bez veze
Bodljikava žica, betonski zid od 10 metara, minsko polje, snajperisti i rokaj. To je jedini lijek za invaziju islamista. Recept izmislio Izrael i desetljećima uspješno funkcionira u pojasu Gaze. Svi su oni isti, iz Pakistana, Saudijske Arabije, Sarajeva ili Bihaća.
zasto nisi snimio taj susret???? prestani pametovati,podnesi prijave protivu odgovornih iz granicne policije I ti nisi zaduzen da novinarima iznosis rjesenja!
Da se zna da je i Bosna hrvatska zemlja!!!! Svaka cast hrvatskoj policiji.
Zašto si? Kako te nije sramota to priznati?
Zarobiti nego sta ...ko god pređe i cenat u nasu avliju odmah hapsi
Sama kuknjava nas je ....
To su tamo bošnjaci hrvatskog porijekla. Oni bi sad najrađe da je granica na RS i da se tamo zaustavljaju izbjeglice.
JBTE BOLJE DA JE ŠUTIO, SAMO SE SRAMOTIMO, PA MI NE ZNAMO ČUVATI ZEMLJU NI OD ULASKA NI OD IZLASKA. KROZ NAS SVI PROLAZE KO MUŠTERIJE KO KURVU! SAMO NITKO NE PLAĆA!
Najviše boli kad im ne kupuješ vegetu, dukat, kraš, franck..kupujmo domaće kvaltetnije je mlijjeko, začini, puter, piletina, a od slatka klas..