Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekam samo da neko od SDA-ovaca kaze da je bog hapsenja Budimira, naruSen vitalni nacionalni interes bosnjaka xD
zbog*
SDP i Zlogumdzija sprovode samo ono sto im mentori iz beograda narede, jer zlogumdzija je slucajni prolaznik i antibosanac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oglasio se posteni i casni Sulejman Tihic
... e jeste vala, ma dusa jedna od covjeka, naserem mu se na celavicu
Vidi Tihića gremlina. Zovi Amira Zukića da povuče vitalni nacionalni interes, a i mene za neku stvar.
Tihicu neseri allaha ti. znaci ako su drugi prosli nekaznjeno treba pustiti i budimira, nisu ga valjda trebali uhapsiti kosto nisu ni covica sad bi trebalo po prici sda sve lopove amnestirati ,, dosta je bilo lopovluka ,, svaka cast za Fahruduna i Zlatka neka su pocei hapsiti kriminalce,
Ako se iza ovih nadimaka kriju nebošnjaci onda ih razumijem. Ne volim ih zbog toga ali ih razumijem. Ali ako ima i B od Bošnjaka onda ste glupi.
KOJI MANIPULATOR JE TIHIĆ..PRIĆA O PUĆU NA RAČUN ČOVJEKA KOJI OSLOBAĐA KRIMINALCE I DAJE DIREKTNU PODRŠKU ISTIMA. SDA SE DANAS NE OGLAŠAVA KAD BALAVCI OD 16 - 17 GODINA U SRED BIJELA DANA PUCAJU U SRED GLAVNOG GRADA BIH..TIHIĆ NI RIJEĆI NE GOVORI DA SU OSLOBOĐENI RATNI ZLOČINCI, KRIMINALCI, SILEĐIJE, UBICE ITD. TIHIĆ NE GOVORI O NESIGURNOSTI GRAĐANA KAKO SARAJEVA TAKO I FEDERACIJE.. KAKO NAŠA DJECA SU IZLOŽENA ŽIVOTNOJ OPASNOSTI PRI IZLASCIMA. TIHIĆ NE PRIĆA O UBISTVIMA POPUT DENISA MRNJAVCA, KONOBARA NA MALTI , OPLJAČKANIM I OBESPRAVLJENIM LJUDIMA, BOLNICAMA BEZ LIJEKOVA, OBESPRAVLJENIH RADNIKA ITD. DA NAM MLADOST UMIRE JER NEMAJU USLOVE ZA LIJEČENJE ..ALI SE TIHIĆ LIJEĆI U INOSTRANSTVU KAO I MNOGI KOJI BRANE I PODRŽAVAJU KRIMINAL. TIHIĆ OBEZVREĐUJE ONO ŠTO SAM SE JA I MOJI PRIJATELJI S PRVIH BORBENIH LINIJA, ROVOVA BORILI..NARAVNO, ON JE BIO DALEKO, U NJEMAČKOJ , NE RAZUMIJE ČOVJEK ..SRAM TE BILO TIHIĆU, DA DANAS NEMAM ZBOG TEBE I SLIČNIH ODGOVOR "TATA JESI SE TI ZA OVO BORIO"
Probuda što galamiš. Jel ti se to zaglavio CAPS LOCK ili je nešto ozbiljnije u pitanju? NEŠTO U GLAVI? :-)
Popusti čovjeka, dosta mu je nepismenih i lopova kao i svima nama. Probuda, ne daj se!
Vidi Sulejmana Veličanstvenog, ko krivo mu što su počeli hapsit kriminalce.Zbog čega li ??????
Ljudi ovo vam govorim iz pouzdani izvora Zlatko je tajni agen spijunske organizacije iz Katara i cilj mu je da ovu drzavu dovede u toliko losu situaciju da bude siromasnija od Albanije sto vec jest zar to nevidite on samo sebe bogati a narod svaki dan gladniji i zedniji ovo se vidi iz aviona
Molim te sljedeći put ne zaboravi popiti lijek.
nisam ni na cijoj strani ali ovo sto Sulejman Tihic govori u pravu je ovo sto radi Sdp je ziva lakrdija od kako su oni na vlasti u drzavi nema vlasti svaka cast na ocjeni situacije inace sam glasac Hdz ali je covjek u pravu svaka mu cast a inace me briga za Budimira nije mene strah za njega pustice oni njega nemaju nikakve dokaze
Molim te sljedeći put ne zaboravi popiti lijek.
ma ja kad se dirne u njih onda je to puc,nebranim sdp isti je on kao ova stranka,ali kad se silom imenuje direktorica drzavne bolnice,direktori javnih preduzeca,otima od naroda tj privatizuju se firme na nacin sve nama a radnike na ulicu,zatvaraju zemaljski muzej,unistavju sve sto iole valja u ovoj drzavi onda je to po zakonu.
kako niko od ovih 'obektivih' medija ne pita tihija i njegove poslusnike o vezi zukica i turkovica, svi lagano presucuju povezanost visokih kadrova SDA sa jednim od najvecih kriminalaca i ubice, svi zaboravljaju veze gasija i izetbegovica, pa kriminalne radnje brankovic, sadikovic, ahmetovica itd...zato i necudi sto brane budimira koji je 'milovao' ubice i ratne zlocince, al je bitno to da se naglasava da je to sve politicki montirano...al doce oni svi nared samo sabura sto bakir zna reci
ZAŠTO DA IH PITA, KAD JE SVE JAVNO I SVE SE ZNA.. TREBA PITATI KOJI TO ZDRAVSTVENI FOND PLAĆA SILNA LIJEČENJA U INOSTRANSTVU TIHIĆA DOK NAM DJECA BORACA I BORCI UMIRU U BIH . DA NEMA BATKA I SL. DONATORA, BILO BI JOŠ VIŠE UMRLIH MEĐU MLADIMA ..TIHIĆ JE BRANIO BIH IZ NJEMAČKE A JA MARINDVOR NA VILSONOVOM . DANAS TIHIĆ IMA STAN NA MARIN DVORU A JA NI POSLA, NI PERSPEKTIVE ZA DJECU A NI ŠATORA NA MARIN DVORU..KOMI JE KRIV ŠRO NISAM OTIŠAO KAD JE BILO NAJTEŽE ... BRUKA A BORCI ŠUTE ..BORCI KOJI SE BUNE KAD ACO LUKAS PJEVA A ŠUTE KAD SUBORAC NEMA 1000 KM MAJKU DA SAHRANI ...
Ne rise Sandro. Ovdje zi po zadatku politbiroa i to je svima jasno. Znaš li ti išta drugo napisati osim protiv SDA? Šurujete sa Dodikom, Radončićem, sudionici ste sramotne operacije REKET a opet po SDA? Šta je to s vama komunistima da vam niko drugi ne smeta osim SDA? Svi pametni znaju odgovor - operacija BRZA PLJAČKA BIH vam nije uspjela - pušite ga na sljedećim izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sulejman Tihić: Hapšenje Živka Budimira je napad na vitalni nacionalni interes Bošnjaka. Asim Sarajlić: Molićemo džematile Allaha za spas Živka i vitalnog nacionalnog interesa Bošnjaka. Amir Zukić: Allah će pomoći da Budimir ponovo s nama ide na džumu i da ga osunetimo.
Samo naprijed Tihi...nedaj crvenim govnima i ovom polupismenom kepecu iz Gusinja da urade sto su naumili...da sjebu ovo sto je ostalo od drzave a radi svoje sizofrene zelje za vlascu i radi naloga iz beograda
A ja, do dolaska SDP-a na vlast je vladalo blagostanje. Koga su tebi uhljebili ovi kriminalci iz SDA pa ih braniš? SDA brane samo nepismeni i lopovi. Treće nema.
Mi nepismeni i lopovi branimo SDA a vi pošteni i pismeni ste KOMUNISTI. Ma daj koga ti lažeš? Sebe?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je Lagumdziji stalo do BiH, pa vise je stalo Dodiku nego njemu jer zna se ko je bio Lagumdzijin otac. Najveci protivnik BiH, uvijek je bio priklonjen Srbima i Beogradu.
HAHAHAHAHAHAHA Zlatkov otac bio partizan i rođeni Sarajlija, šezdesetih godina i gradonačelnik Sarajeva. FUJ čime se bavi ova SDA-ova nepismena stoka. Fuj, Fuj!
salko lagumdjija bio govno ko i sin mu zlatko...islamofobi i srbin i jedan i drugi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tihicu ti si zadnji koji treba nesto da kaze silovanju propisa i koristenju svega i svacega da ostane na vlasti ili se domogne iste. jer ti i SDA ste ti koji upravo to rade od pocetka postojanja!
srpski isprdci lagumdzija i radoncic predano rade na ukidanju drzave BiH i na nestanku Bosnjaka, to je sasvim jasno da su to srpski sateliti koji za plan imaju ukidanje drzave BiH i nestanku Bosnjaka, sto nisu uspjeli Karadzic i Mladic i tamo gdje su oni stali tu nastavljaju lagumdzija i radoncic.
Vi se raspravljate o glupostima, a sve više i više nas je na granici ekstremnog siromaštva. To su činjenice koje ne možemo izbjeći.Svi dobro znamo šta se moglo kupiti za 100 maraka prošlog mjeseca, već ovog ne može se kupiti za 20 km. Na kraju-krajeva, znamo da oko 60 % porodica svoje plate, ako ih i imaju ili ako im se isplate, usmjeravaju isključivo na hranu, odnosno u puko preživljavanje. Nažalost, kada bismo ovome dodali i svakodnevna zaduženja komunalnih usluga, odnosno dugovanja, sasvim normalno da bi se dobila jedna prava slika gdje nas je dovela SDA stranka i oni koje birate, pa tako dok nemate šta jesti razmislite šta radite sami sebi! Dok čitam ove gluposti pitam se da li ima iko dobronamjeran u Tihićevom okruženju ko bi mu pomogao da se vrati u realnost. Tvrdim da nas je do svega ovoga, do neimaštine, bijede, destrukcije države i vlasti, zatvaranja fabrika i radnih mjesta, na koncu zatvaranja i tih javnih kuhinja od kojih se 60% stanosvništva hrani i zivi, dovela SDA!!!
A da no, dosadan si malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)