Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto jest jest, Suljagic je napravio instituciju od Memorijalnog centra. Poslije rata su buvalno milijarde se slijevale za Srebrenicu, dje su te pare. Nista nisu napravili do unazad par godina.
Initiate the change of the name of the Entity whose Political Military Political Leadership Condemned for the Committed Genocide. Initiate the Return of the Name of the RBiH. which was moved by the government of the RS. Relocation of the UN Enclave Srebrnica from the RS.
Pitajte Nasera Orica. On sve zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kasablije što dotaknu to i unište..
Slusajte me Srebrenicani ...ako se ne dogovorite da imate jednog Bosnjackog kandidata i najbolje ljude za vijece i ja cu vas zamrziti ! ! ! Dosta vise i vase filozofije! A Dodika prepustite ljudima na drzavnom nivou i strancima !
vi ko da ste populisti pa na svaku Dodiku odgovarate ! a realno nebitni osim sto se u medijima pojavite ...a kada vas pitaju za vase dvoriste i vase stvari vi ne mozete o sebi ! sutite malo i radite
Što on kaže na događaje u Rafahu? Jest genocid, nije genocid..? On je pretpostavljeni expert pa ga treba pitat.
Sda i k tz IZ su napravili od menorijalnog centra genocida islamsku festu i promociju islamista sirom svijeta uglavnom turske !
SDOOO olosi i gamad, nista im nije sveto ,Bože dragi koji su to odroni od ljudi
Rekao je uvehnulo a ne uvenulo. Molim ispravku krivog navoda.
Najlakše je lajat iz udobnosti svoga doma . Bio sam na mjestu tuge u Srebrenici.. Čitavo mjesto je prepušteno samo sebi. Ne daj Bože ni jednoj majci gledati kako joj djete svezao u nepovrat odvode.. Djetetu posljednji put pogledati oca prije nego ga zvijeri iskasape. Kao Hrvat imam veliki pijatet prema zrtvama Srebrenice . A zlotvorima želim dug život i nadasve tešku bolest
Kad vidim onog ljepotama Salkića člana lopovske SDA muka mi
Suljagic je uradio puno u to nema smisla. Svaka mu čast.
SDA , reci slobodno !!!
Ne samo oni !
ko su drugi lave ako znamo da su zeleni vladali ovom ustanovom od kraja rata i PRIKUPLJALI DONACIJE za vikendice kuce stanove auta ljubavnice foooodile ooosimeee i ostale uhljupe sendvicare… nije mi krivo na zelene izdajnike ali sto ne mogu licemjerja IZ u sprezi sa zelenim 🤪🤪🤪
svaka cast inteligencijo.
Alijići su ruinirali sve do koske. Sad su navalili na koštanu srž.
Svaka mu je na mjestu
Dobre stvari uradio za mc Srebrenica
Strah od vracanja u Srebrenicu je golem to mogu razumjeti ali prepustanje zaboravu i sjecanje samo na 11. jula to ne, jer to koriste samo u politicke svrhe, uvjek cu zamjeriti onim koji su Srebrenicu prepustili RSu mada se i ona nalazi u BIH jer je to sada svima jasno zbog onog sta se tamo desava.
Reci Emire direktno da ti je ova garnitura vlasti, odnosno trojka i iz KS iz sa nivoa Federacije direktno pomogla za Memorijalni centar.
nema cetnika do balijskog cetnika