Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Ostro.
Da je drzava uredena i da se postuje zakon svi koji negiraju genocid trebali bi krivicno odgovarati.
Kakav Gcd , ne izmisljajte
Znaci Kragujevac I Valjevo sloboda govora. Klagenfurt Saudijska Arabija.
Svaka cast
Suljagic protiv glavnih alata sa kojih je raspirivao mrznju? Je li ovo moguce?
Opet pria o Genocidu opet puno Patriota koje vole BIH a pola miliona glasova u ZG za Cecu.
Pa jest bio genocid.ende
Cestitke za Klix sto je poceo da uklanja ruzne komentare, mada im ponekad algoritam skida i nesto sto ne vrijedja, ali ako je to cijena da se skinu uvredljivi komentari, onda ok.
Bravo, to je efektivna snaga i moc Rezolucije. Sta na ovo kaze Hadzifejz, obzirom da je sve ovo proglasio fijaskom, samo zbog toga sto nije u dobrim odnosima sa Lagumdzijom. Drzava treba da bude ispred ega.
to se ve uklanja
a sta je sa YouTube insta itd? tz blogeri vam svaki drugi dan negiraju zemlju jezik i nacionalnost i to na njemackom
Bravo Emire! Samo naprijed.
Probaj i ti barem malo smanjit ratnohukaku retoriku i fundamentalizam.
Zasto? Neki ljudi negiraju holokaust, neki negiraju zlocin protic afrikanaca u kongu od strane Kralja Leopolda, neki negiraju zlocin u palestini i u kini? Pa sta? ko ih j....