Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je igdje ulagano u povratak onda je to u Srebrenicu. Većina srebrenicana je naseljana u Sarajevo i Tz i ne želi u Srebrenicu ni za vikend. Da se vrati samo 20% ovih iz Sarajeva i Tz bili bi apsolutna većina u Srebrenicu kao što su bili i prije rata. Ne može ništa na silu. Bez povratka Srebrenica se ne može razvijati.
sami ste ostavili vi srebrenicani srebrenicu, povratak nikakav. Mogli ste se u miru vratiti na svoje i sad možete, ono što se nije moglo održati ratom, evo moze u miru. ako ništa radi stradanja svojih bližnjih. Pa makar da povremeno se dođe na djedovinu, obnovi ograda, dvoriste...neparni neki objekat. Ima vas sad dosta imućnih, čekate da vam neko drugi to odradi
Tuzi.Trazi obestecenje od Entiteta.Kolektivno .pojedinacno. je satisfakcija umjesto Plastenika.Ako u ovom slucaju satisfakcija uopste postoji.
Daleko si ti Emire ispred naseg vremena.Hvala ti za sve sto si uradio za Memorijalni centar i Srebrenicu. Za svu tvoju borbu oko Rezolucije.
nidje veze lik
Emire, glavu gore. Oni koji su te pritisli i primorali da u ovom momentu tako misliš, zapravo, nisu važni. Budi ponosan na posao koji radiš i za sve što ste ti i tvoja ekipa postigli i uradili. Puno je više nas koji vas podržavamo. Kada jednog dana odeš sa radnog mjesta na kojem si, tek tada ćeš biti ponosan na sve što si (ste) uradili. Hoćeš ponosan i ti i tvoje dijete sutra. Glavu gore i naprijed!
Jedan od rijetkih sposobnih ... dobro da nije ko Fadil u zatvoru zavrsio ... Bosnjacka Ulema se godinama zatvara ili progoni i ubija.
Hvala ti! Dugujemo ti puno. Nazalost, ljudi poput hamdije misle da su bogom dati, a 25 godina prstom nisu maknuli. Budi takav kao sto uvijek i jesi, jer niko ti ne moze ni cipele okrenuti od ovih sitnih ketmana sitnog zuba i cepenka
koliko je donacija od rata bilo za Srebrenicu svi bi trebalo da su milijunasi i to dolarski
Sve te donacije su zavrsile u Sarajevu. Kako onda tako i danas, samo se u Sarajevo ulaze.
Ali el bake kaze na izborima bitnije mu je centar grada nego srebrenica...pa se posle vadio nije tako kao mislio ovo ono ,nije majka klela muju sto se kladio nego zato sto se vadio!
samo me zanima zasto i zbog cega minus,kada je to istina da je baokir reko!!! javnno direknto uzivo pred svim kamerama!!!
minus zato sto covjek nije to kazao, vec da je bitnija od drugih 10 sarajevskih opstina zbog strateske vaznosti. Ne lazi narod
Emire treba ponistiti rezultate znas cega. Ti to odlicno radis
Emire zasto ovakav komentar. Radis nesto u bosni najcasnije. Samo NASTAVI i ziv bio.
Vratite se na djedovinu a ne stanovi po sa i tuzli i prst u uho a puna usta price nekakve
Odakle ti pravo da misliš da drugi stradalnici imaju manje prava nego oni iz srebrenice.. i druge su majke gubile sinove.
ti si jedna seoska varalica ko te ne zna skupo bi te platio
Sad, kao I svake godine svima su nam puna usta te kasabe. Aj mi se samo na trenutak prisjetiti svih onih dinacija, i zapitati se gdje su pare? Hajmo I malo dalje, ko je upravljao sa tim projektima povratnicke populacije? Imal te igdje glavni grade?? Osjecas li barem Gram stida? Ko nam je ono aminovao zakon o prebivalištu? Sigurno neki tamo zli stranci srami se bošnjo šta sve u tvoje ime prolazi
A vecini srebrenicana su obnavljane kuće u Srebrenici, dodijeljivani stanovi u Vogošći, Sarajevu i tako. Pa dođu ovi Srebrenicani po Sarajevu furaju se imam vikendicu u Srebrenici i tako te priče. Niko ni ne pomišlja da se vrati tamo gdje su se rodili.
Od Kifle niko selameta nije vidio.
Tuzi.Trazi obestecenje od Entiteta.Kolektivno .pojedinacno. je satisfakcija umjesto Plastenika.Ako u ovom slucaju satisfakcija uopste postoji.