Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je krajnje vrijeme, ne možeš uniformu zloupotrebljavati da maltretiraš narod. Sve po zaslugama burazeru.
Cuj suspendovan!!! Ovome kabadahiji bi trebalo zabraniti da bilo sta radi i zatvorirti ga u ludnicu i staviti pod nadzor kroz 24 sata .
Bruka one heroje za koje se malo zna i koji jedva kraj s krajem sastavljaju ziveci casno i posteno i nakon rata. A on bi da svoje "herojstvo" naplacuje lazima, prevarama, bahatoscu primitivizmom, nasiljem ... Fuj!
Ovaj jos samo nije preko pika poslo ciglu umjesto telefona kad je radio zamjenu.
Ovaj Kabas u kakvom je srodstvu sa Adelom Kabas?
Blizi mi je rod, Adel mu ozenio rodicu i uzeo prezime valjda da povlastice dobije preko njegovih ledja
Jao kako se nižu jedan po jedan, kakv poraz u karijeri radi kriminala i ličnog zadovoljstva fujjjjj, propjevale ptice male 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 idemo DALJE !
Njega treba na povodcu vodati i staviti brnjicu jer je opasan po okolinu
Nije dovoljna samo suspenzija. Trebao je on davno odgovarati za svoja nedjela!
Znaci opet mu se vratila stara bolest PSTP….jbg izgledada nisi koristio terapiju do kraja….A dok smo tu i tog policajca sto je bio s’njim suspendovati- za lazno svjedocenje i ne sprecavanje nasilja!!! Ik je i to posljedica rata?????
Konacno,bravo,dosta nam je tkz.zasluznih ljudi poput ovog monkija i legendarnog asima.
Kod nas suspenduju i misle da su s tim sve rjesili. Suspendovali Kajmakovicku pa sad ovoga, a gdje su silni milioni, pokretne i nepokretne imovine koje su nelegalno stekli, to im ostave da uzimaju i oni i njihovi unuci, praunuci, da se bahate po drzavi, da imaju milione a niko dana radnog staza. Boze sacuvaj.
Konačno!
Strasno.A eto novinari su divni.Novinarka CIN-a ga je vređala.Vi ne biste poludili da vam neko vređa dete i preti?Ma dajte molim vas.
U prevodu: ne radi a prima platu...lp
Da je nekog politicara ili mafijasa pa hajde.... Vec zene i djecu... Sramota prvo kao musko
Napokon da je nesto normalno poduzeto. Idi covjece u penziju, ne blamiraj se.