Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto je klix ugasio komentare na svim objavama vezanim za smrt djevojčice iz Kaknja, narod je bijesan ! stoku od doktoea hapsit
Braco Srbi islamske vjere, nemojte se sramotiti, i dodatno ponizavati zrtve, postavljanjem ovog bezimenog spomenika nekolicini zrtava, od njih stotina ubijenih u Sarajevu na isti ili slican nacin. Osim sto vrijedjate inteligenciju ljudi, vrijedjeate njihove familije i nanosite im dodatni bol. I sto je najgore, ponovo ubijate iste te zrtve.
Moze li mi neko objasniti kako je Ago "gradjanin srpske nacionalnosti"? To je nepostivanje prema svom zrtvama Kazana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad će biti spomenik ubijenoj djeci Prijedora?
Dokazano je da je general nevin, vaše izjednačavanje žrtve i agresora nije prošlo. Vaše laži se završavaju od tvojih usta do ušiju nekog tvog sunarodnika, niko ne pada na vaše laži. Uostalom, kakve veze ima general sa nevinom djecom Prijedora?
Cuj espreso. rs 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu samo Srbi ubijani gore. Svega je bilo...
Mislite sa ovih nekoliko imena pokriti hiljade zlocina koje su pocinjene u sarajevskim kazamatima i po samom gradu, stanovima, kucama, pa jos ispasti toboze korektni prema zrtvama. Vasem licemjerju i ljigavosti nema kraja. Fuj!
ahaaa, to oni što su otišli na teferič po ružnom vremenu, pa ih spu'co grom, jah, šta'š, nemože se po Trebeviću tek tako u nevrijeme tumarati! Kakva šamarčina za sve časne branioce grada, koji su štitili sve građane!
Ubijeni od strane pripadnika tzv.armije bih
Spomenik je očajan.
Zanimljivo, ovi izgleda svi bili komunisti.
Sad ce propaganda reci nije 15 vec devethiljadaosamsopedesetmilonaitrista ubijenih..
rahmetli ago steta je bosnjak naprimjer, tako da je ovo spomenik sarajlijama raznih nacionalnosit
ispravka, gradjanima svih nacionalnosti
Točno je da su Srbi na kazanima ubijeni svirepo,al po čijem nalogu??Po nalogu Srbijanske UDB-e! Nije to tek tako moglo da se djesi,a da UDB-a i KOS to nijesu znali???Srbijanska UDB-a je lično poslala Nasera Orića u Srebrenicu da blokira put i naredila mu da ubije komandira milicije iz Bratunca koji je po nacionalnosti Srbin i da na njegovoj sahrani propagira mržnju prema muslimanima,da bi tim povodom otpočela rat na području BiH rat Srba i Bošnjaka!!!
Djepeto koalicija gdje ste??? Koga interesuje spomenik izdajnika ovog grada Koga???
Bolje da ste pravu wc solju donijeli, vise bi postovanja prema zrtvama iskazali.
Nisu srpske nacionalnosti !
sponenik agresorima,ubicama,silovadjijama fuj
U ludilu agresije na RBiH na zločine iz redova ARBiH, uslijedilo je hapšenje, a vjerujem da mnogi ne znaju da je čak 10 policajaca poginulo prije Cacinog hapšenja, i u ratu i u miru smo ostali ljudi!
Ne nismo, isti i u dogledno vrijeme nećemo biti. Hapsili smo naše vojnike za zločine iako smo bili pod opsadom, svakodnevno granatirani, sprovodili smo ljudskost kako bi dokazali i sebi i Bogu da nismo isti i nikada nećemo biti!
Čovjek je nevin što su dokazala dva Suda, i međunarodni i domaći.