Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave' https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom-vojniku-jna-bude-falila-i-dlaka-s-glave
@Antiboot Najlakse je potpuno obustaviti saobracaj i uraditi posao.Ovako kada se radi djelimicno ili dio po dio nema tu niti dobrog posla uradenog niti dobrog uspjeha niti rezultata.Ova nam je ulica gotovo svakodnevno svima potrebna i odlicno da je dosao na red i na njenu sanaciju
@Antiboot Opcina Centar sanira i rekonstruise jednu po jednu ulicu i svima nam je poklanja na dalje koristenje.Svaka cast pa se pridaje toliko paznje obicnom narodu kojemu je cesta i tockovi zivot.Cuvajmo i ulice,cuvacemo i vozila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaku od ovih promjena na bolje koje koju je uvela ova vlada KS tj ovih 6 malih stranaka, je mogla uvesti 3 puta brze i bolje velika SDA da je htjela, ali nije. Nemojte to zaboraviti
@The Maniac 1987 Najlakse je potpuno obustaviti saobracaj i uraditi posao.Ovako kada se radi djelimicno ili dio po dio nema tu niti dobrog posla uradenog niti dobrog uspjeha niti rezultata.Ova nam je ulica gotovo svakodnevno svima potrebna i odlicno da je dosao na red i na njenu sanaciju
@The Maniac 1987 Opcina Centar sanira i rekonstruise jednu po jednu ulicu i svima nam je poklanja na dalje koristenje.Svaka cast pa se pridaje toliko paznje obicnom narodu kojemu je cesta i tockovi zivot.Cuvajmo i ulice,cuvacemo i vozila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako vas nije sramota, kad vjernici treba da idu na groblje za sv. svete i dusni dan vi zatvarate ulicu.Bravo za nacelnika FUJ
Nece biti lahko, ali cemo se strpiti. Za bolju saobracajnu infrastrukturu treba ovo istrpiti i imati dugorocni rezultat.
Za dobro izvodjenje radova ovo je neophodno.
Ulica koja je jako prohodna. Vjerujem da ce obustava saobracaja izazvati guzve, ali kao rezultat toga cemo imati bolju saobracajnicu.
Stpljenja za visi cilj, jedino i logicno je obustava saobracaja da bi se ovo brze i kvalitetnije odradilo.
Sta fali. Malo se strpimo jer ce biti bolje odmah odraditi posao, a ne razvlaciti i iritirati sve redom.
Na ovaj nacin se novci gradana i vracaju gradanima i ulaze se u nesto sto nam svima treba.Opcina Centar na dobre projekte usmjerava svoje novce i super na tome.
Samo neka masine i radnici svoj posao urade a mi cemo izdrzati par dana
Lose je bila uradena ta cesta jer su sahtovi napravili tolike rupe da je uzasno proci njome i pokusati zaobici te prepreke na cesti.Super da nam je ponovo radite
Potpuna obustava vrijedi koji dan a ono sto dobijemo kao rezultat grama strpljenja ne moze se mjeriti sa pokvarenkm krajnicama,zglobovima,kuglama i slicno.
Super vijest.Rekonstrukcija bilo koje ulice je super vijest obzirom da su nam ceste u jako losem stanju.To se mora mijenjati.Centar napreduje u radovima.
Lud je onaj koji kaze da se mogao drugacije rijesiti saobracaj tih par dana.Po meni je besmisleno zatvarati dio ulice po dio i raditi korak po korak.Ovako zatvoris kompletnu ulicu za koju budimo realni ima mnogo nacina da se okruzi i zaobide.Dan dva nama vozacima nece biti problem,a izvodaci radova ce posao brze da zavrse.Nadam se jos i vremenski uslovi da ce vas posluziti.
Opcina Centar sanira i rekonstruise jednu po jednu ulicu i svima nam je poklanja na dalje koristenje.Svaka cast pa se pridaje toliko paznje obicnom narodu kojemu je cesta i tockovi zivot.Cuvajmo i ulice,cuvacemo i vozila.
Najlakse je potpuno obustaviti saobracaj i uraditi posao.Ovako kada se radi djelimicno ili dio po dio nema tu niti dobrog posla uradenog niti dobrog uspjeha niti rezultata.Ova nam je ulica gotovo svakodnevno svima potrebna i odlicno da je dosao na red i na njenu sanaciju
Ma sta je to koji dan da sacekamo da izvodaci radove svoj posao urade korektno.Sta ne trebalo traku po traku raditi i veci saobracajni kolaps napraiti pa lose i vozacima i izvodacima radova.