Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratiti dinamiku kao pred SFF i sve gotovo za mjesec dana
Ono kako rade,asfaltiranje samo gornjeg sloja nekvalitetnim asfaltom je samo bacanje para.Trebali ste raditi potpunu rekonstrukciju kao sto je radjeno 2006.
Jasta, samo sto su tada radili asfalt, pa par godina kasnije sine.. i vidi na sta sad lici ta dionica. Dobro se sjecam toga. de, pusti se suplje.
kad cete napokon nivelisati sahtove sa cestama?
svaka dionica koju ne radi EA je nivelisana...Jasmin Bučo, "najbolji" inženjer u BiH samo tjera da se fušeri i pare uzimaju, nema se tu kad posvetiti nekom projektu. Samo su pare bitne