Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo Clan predsjednistva g.Daferovic samo ide u krug svake godine jedne te iste posjete. Kosovo-Albanija-Pakistam-Turska. Idi malo zapadno!!!
A jest ze uzhodao
Kompas ga zeza.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Džaferović u cijeloj svojoj diplomatskoj karijeri, sreo se predstavniciima Turske i Pakistana, sapienti sat.
Neki dan bio u Austriji? Hoces jos?
E moj Dzaferovicu, ti na silu ides ko bajagi u posjetu nekim drzavama, a sve pred izbore, ne bi li, ne bi li...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sefiku, upitaj ga bolan zasto zaboravlja muslimane u Bosni, zasto podrzava drzavu koja stoji iza svih zlodjela i genocida nad bosnjacima, lidera koji je bio clan stranke koja je imala najvecu zlocinacku paravojsku u to vrijeme, koji je obilazio brda oko opkoljenog Sarajeva, zasto podrzava i njihovog isprdka Dodika. Zasto prodaje orizje Srbiji. Zasto Erdoane?
Stalno u Tursku, a turci sve ulazu u Srbiju. Samo naprijed, guzite se erdoganu a nas nek pljacka. Zlo najvece SDA i Turska za BiH!
Ma ti prnut ne smiješ bez Bakirove dozvole buđetski pacove
Predizborni sastanak, da se "zeleni" malo poguraju pred izbore, folovi bratstvo sa turskim narodom i tako to 🤮
Pitanje je, ko učinkovito dijeli i razdvaja narod u BiH? Pa ligično oni koji se ližu s Pakistancima, Irancima, Turcima. Koliko je ta politika pogubna za BiH u očima zapada, najbolje pokajzuje Beč i ignoriranje Džafe. Govoriti o građanskoj državi je apsurdno, a voditi takvu politiku koju ne odobravaju ni Srbi ni Hrvati. Ko želi živiti u nekad evropskoj BiH, koja postaje poslovnica Pakistana, Irana, Turske. Ja u takvoj državi ne bi htio biti. a
Ljudino, ostavi se malog Sengena i Turske, tako ti svega. Mi nismo Srbija, Makedonija, niti Kosovo i Crna Gora. Mi nismo Turci, nismo Pakistanci. Svaki od navedenih ima puno toga vrijednog, ali mi smo nesto drugo. Po mentalitetu, slicni smo Austrijancima (ko je bio, zna). Okrenimo se zapadu, gdje nam je i mjesto.
@el_lobo ...naravno da niste,..to su narodi,..vi ste raja
Njegova elegantna predsjednička figura isijava energijom dok mu lice zrači visokom inteligencijom
Neznalico idi u Njemacku, Francusku, Austriju, UK na sastanak Unistavate nas tom opcijom sastanaka sa carsirasima. Mi smo u Evropi hajvanu.
@revolucijaevolucija tako je furaju nesto alijinu skolu samo islamisti treba ih zatvrsti kao sto je tito radio ne pretjeruj sa neci i ne nameci drugome svoju politiku kebo ih alija
Jbt. ajd odite bar u turističku posjetu nekom normalnom, ja ću snositi troškove putovanja i boravka.
sultan er(dog)an i njegov kucni ljubimac
Postodrzava i nevladine organizacije nisu u stanju odlucio sam da pokrenem online akciju :GLASAJ, TO JE COOL. Izlaznost na izbore je cca 50%, sto znaci da 50% razocaranog stanovnistva dozvoljava da da neki ostanu na vlasti. GLASAJ, TO JE COOL!!!!
korona kažu ubija, kuga je to, ali ne spriječava stare guzonje svijeta da nemilice putuju...eh
Đafke šeta Đafke šeeeta mermerliii sokakom ajjj Đafke šeeeta Jbe se njemu što neće kad mu mi ovce sve plačamo,
Ko li tebi dade glas da budeš predsjednik cccccccc
Privatna posjeta.... Nije dobro bez druga dva..... Tronožac dvonožac... I ostale gluposti za polupismenu sirotinju iz $¥πka evrope