Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi ista go**a.
Ova izdajnička bagra će sigurno platiti pitanje je samo hoće li ih narod skinuti prije ili poslije izbora.
Sa izdajnicima nikad više.....J.....o te čović kiflo u pakaš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix redovno brise komentare gdje se ljudi pitaju zasto ona iz HDZ nije osudjena skupa sa Novalicem!!!
polupismeni i nesposobni nametnuti trojkaši nemaju podršku naroda/glasača, za mrvicu vlasti ispunjavaju naređenja dušmanima BiH, OSTAVKE ODMAH, TROJKAŠI NAMETNUTI ODLAZITE, DOSTA VAS JE
Tatjana Savić, ugledna bh. advokatica: Dragi građani Bosne i Hercegovine, jučer je umrlo pravosuđe. Već godinama ono pati od teške bolesti. Mnogi smo se nadali da ima lijeka, pokušavali smo raznim terapijama, ali smo bitku izgubili. Jučer je Sud Bosne i Hercegovine rekao da je prvostepena presuda u predmetu "Respiratori" dobra, da tako treba suditi, da je to pravda.
Nip(nipotizam i prevara) mogu samo sazvati svoje izdajnike i njima svoje ublehe prosipati.
Mehmede Zilicu,ti li si? 😅
preko 700 hiljada miliona zaduzili samo KS samo u svojoj vladavini za 6 godina. federaciju spiskali novalicevi 800 miliona i jos nas zaduzili preko 400 miliona. sta mislite sad otici i da neko drugi dode na vase mjesto prazni sefova a vi po dubaiju i odmaralistima da hodate gdje ste i naucili. evo priznajem jesam trojkim. GDJE SU PARE!!!
nisu ludi iz opozicionih stranaka da učestvuju u ovoj pripremljenoj izdaji i predaji države SNSD-u i HDZ-u od strane trojke
E moj Dinokio, kakav si ti uhljup. Još nikad ti nisam oprostio gašenje KK Bosne, ali ni ova šurovanja sa Čovićem ti oprostiti neću.
Kad cete konacno izaci braniti svog dilfasa, fikru, seku, baketa…ali ne ovako sa minhenske ii trezoraske linije, nego “za prave”? Pitam za jarana.
Ovi kometari postali rat botova nigdje nikoga objektivnog
Sve naredne izbore ispod imena i prezimena svakog kandidata , provjeren imovinski karton.Ako jos bude u nekom digitalnom obliku napraviti aplikaciju o imovini i kandidata i blize rodbine.
Dritko: "G. Marfi šta ćemo sad, svi nas ignorišu!" Marfi: "Pokušajte ponovo sa Dodikom i Čovićem!" Dritko: "Ne ide, Dodik kaže da si ti Šefe kriv jer si nas okrenuo protiv Dogovra, a Čović nam prijeti da će pustiti snimak iz Dodikova podruma gdje smo na sve dobrovoljno pristali". Marfi: "Ništa, što ste trčali pred rudu, šeprtlje jedne - žuri vam se u Europu haa, eno vam hotel na Baščaršiji idite tamo - mislim da se zove Evropa."
Ovaj konj Sa slike je bio dobar samo kad je vređao prijašnju vlast ..Sad kad vlada on ne zna jel došao ili pošao ..Jadni mi sa njim ..
Eto vam Konakovića , Forte ,Nikšića pa pregovarajte . Htjeli smo Promjene sad nek nas uvedu u Rat jer kako je krenulo oni su Dodiku i Čoviću dali otvorene ruke da rade šta im je volja . Nikad nestabilnija situacija od Dejtona .
Najveći demagog Balkana, poslije Vučića, doživio totalni fijasko. Tako se događa likovima koji imaju više šefova a nemaju svoj stav niočemu. Sad će za pokrivanje bruke izmisliti novu laž na račun Komšića ili Bakira - ali je lik toliko iskompromitovan da mu više ne vjeruju čak ni u Havazu, a Hadžifejk će se lagano početi distancirati od propalog političara.
Šta preostaje Dritku nakon što je uhvaćen u historijskoj izdaji u Bakincima? Sad će u svom stilu moliti glavne političke mentore iz Ambasade da pokrenu RESPIRATORE 2, ali i MEMIĆE 2, medijski sponzori Avaz, Fake tv, N1 su već u niskom startu i samo čekaju "pucanj" da krene utrka u raskrinkavanju preostale "Bošnjačke mafije", kako to voli reći mr. Šćepo.
Veleizdajnici traže alibi za razbijanje BiH.
Otići će kući i Marphi, Satler i Šmitler ćete ostati zajedno sa ovim narodom kojeg ste izvarali, obmanuli i izdali stranim okupatorima. Narod će suditi a narodni sud ne štedi nikog
A vas trojica ćete*