Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova mlada snaga Čengić, čovjek koji pored Sarajeva završava fakultet u BL da se ne muči, fakultet za koji ne zna ni naziv...ostaje pitanje je li stanovao tokom studiranja ili je putovao svaki dan... čovjek na državnoj dojki od 18 godine bez dana radnog staža u svojoj branši, čovjek koji po potrebi malo selama, malo dobardana, lepi Mića... lep si, umiješ obmanuti, a Bošnjaci, Sarajlije svakako nisu pokazale zavidan nivo inteligencije pa možda i sjedneš u fotelju
Zaista me razočarala vijest o Irfanovu kupljenom fakultetu
Vama ba ne valjaju ni ovi sto imaju diplome univerziteta. Sva sreca pa se vi, dokoni kenjatori, na Klixu ne pitate ni za sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Već izborni inžinjering radi svoje. Ovaj put ga provodi prepoštena Trojka na čelu sa nadobudnim PIM-ovcem Čengićem
Zato sto je bolji kandidat od Selimbegovica koji ne zna nista do napisati status na fejsbuku dok je na funkciji i prozvati zene polovnjacama. Toliko diplomiranom pravniku UNSA koji se zavrsava na kojekakve nacine, od bubica pa nadalje. Mars.
Osjećam da će Čen gay radit dobro da se dokaže a šra da se radi diplome fakulteti dolaze nam na naplatu degradacija školstva i Štetko je sa Sokoca stranački arkadaš a Radeljaš je bio Banjalučki magistar ekonomije nije lahko original studentima kako su ih profesori patili a stranke primaju sve diplome nema selekcije svaka igra svaka dobiva
Samo da pohvalim frizuru gospođe sa slike. Dostojanstveno sijediti je super
Odron i jedan i drugi.
Na izbore če izaći max 5.000 birača ni 10 % i neko će osvojiti poziciju sa 2.501 glasom i to će biti to kod nas na vlas dolaziš sa 2000 glasova neko ima više familije nego oni glasova.
Čekamo da se ispune obećanja kandidata , Žičara ,Bistrik-Vratnik , Stadion , Bazeni i Avio linija Sedrenik - Bistrik - Vratnik ko god pobjedi veliki su projekti obećani nenenene
Zamisli kakav moraš biti kreten, pa glasati za ovog SDA degenerika, papka i ublehaša, Dženana Selimbegovića. Čovjek sprcao petobanku, jedino po cemu je poznat je ulizivanje smetljaru i lopovu Bakiru Izetbegoviću, mislim da marke nije pošteno zaradio i stekao u životu.
Pomest ce ga Cengic!
Pa obrijte ga napokon!
.... pardon, pogrešno sam pročitao.
Sramota je da nema vise kandidata, i sto jednog kandidata podrzava 16 stranaka, to nije dobro. Trebali su ljudima ponuditi malo vise izbora. Ovako ljudi ili nece glasati, ili ce zatvoriti oci i stisnuti zube kada budu glasali.
Pa sto se ne kandidova, nesretnice?
Treba ih razjediniti pa da prođe kandidat sa 1000 glasova, isto kao što i sada ulaze u skupštinu KS sa 500 glasova u najviši organ grada i kantona u kojem živi 400 hiljada stanovnika i onda kaže volja građana. Ma kakvih građana, to je ovim doseljenicima u Sarajevo broj uže rodbine koja glasa
Ali kandidati SDA za načelnika Starog grada su da dušu povratiš. Sjetih se da je na prošlim izborima kandidat bio retardirani ublehaš Jusuf Pušina, Alijin ratni potrčko i čovjek koji pokrao milione od Uefinih donacija, dok je bio predsjednik NSBIH, zajedno sa Munibom Ušanovićem i Ahmedom Pašalićem. A o ovom kretenu Selimbegoviću je suludo komentarisati, dovoljno mu je samo vidjeti onu seljačku glavešinu, on Sarajeva ne bi vidio da rata nije bilo.
Treba reci da oba kandidata nisu cemu,ovom zelenom je prepreka bracni par,situacija u SDA,imao je gaf kad je novinarke nazvao, polovnjacama,prednosti,skolovan,borac ArmijeBIH i nema optuznica.Ovom crvenom pogotovo omladini smeta njegov kupljeni fakultet u rs,dodjeljivanje 250 000KM bratu za poticaj za zaposljavanje i sto pripada trojki koja je predala drzavu Dodiku i Covicu,prednosti,bio je aktivan i u parlamentu i inicijatotor nekih zakona.
Glavati seljak Dženan Selimbegović je stepen inteligencije svoj jarana papka i klošara sa Kovača Harisa Zahiragića. Ne zna čovjek ko je veca komedija i karikatura od njih dvojice, a ja još uvijek crkajem od smijeha kad se prisjetim Selimbegovićevog nedavnog gostovanja na N1.
Moze neki vlasnik šiša bara za nacelnika? Najbolje bi bilo svako je carsija ****u zapala