Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se hodžama otvaraju radna mjesta a narod ko *ebe
pa ne lobira narod da se glasa za SDA nego Hodze
Ne znam što ste navalili, fabrike, fabrike...pa ni Turci nisu pravili nikakve fabrike, samo džamije, hamame i hanove...prvi metar pruge napravila Austrija, puteve i fabrika pravila Jugosalavija, što prva, što druga,.. SDA i IZ znaju da je samo nepismen, zatucan vjernik, pravi glasač, spreman da postane šehid, od ovih pismenih neima haira.
Cudi me da su Srbi rusili sve dzamije,onako fini ljidi...
Kanite se vise tih hodza
Političari nek prave Fabrike Molim Političari nemoj te se miješati u IZ. HAjirli DA JE Ova Dzamija je preko 100 radnih mjesta ima dokle se radila Građevince inžinjere kamiondžije fabrike za beton malter blokove i tako dalje.
Dzamije se prave od donacija za dzamije Vlada nema nista sa time. Sve sto je poruseno treba da se obnovi.
Nama svjet sta da jede a dzamije nicu ko pecurke a svjet masovno napusta bih sve ide po planu
Nisu svi Bošnjaci muslimani... Nije ni čudo što Dodik Bošnjake naziva muslimani
Za ove koji bi fabrike, lijepo mili moji sto bacate pare po kladionicama, napravite sergiju u kladionicama i birtijama. Pa otvorite sebi Fabriku. Oa se zaposlite
Za ove koji bi fabrike, lijepo mili moji sto bacate pare po kladionicama, napravite sergiju u kladionicama i birtijama
Zašto bi svaki Bošnjak morao biti musliman? Evo ja sam ateist npr. i što se mene tiče mogu ove džamije pretvoriti u skladišta i silose žita.
SDA zatvara fabrike i otvara džamije. To je ta politika.Narod zna!
Objava bez veze.Ovaj novinar bi trebao raditi na drugome mjestu mozda u PREPORODU.Koga ba vise interesuju dzamije i crkve a vi odmah poleti uslikaj.Ama tu sutra nece bit insana.
pa imal i jedna da nije porusena do temelja da mogu bar reci EVooooo Evooooo
Kako to, svaki dan negdje mali asvaltira se, pa se nova dzamija otvara svaki drugi dan, kako to. A ja to je taj sda izborni program za sljedeće četiri godine.
Ne mogu da vjerujem da su čekali kampanju za otvaranje džamije.
Mašallah!