Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što želim ovoj našoj državi, jeste da svi budemo Bosanci i Hercegovci. Nadam se da će jednog dana ova država prestati da bude mjesto za ispunjavanje ličnih interesa i ciljeva. Sretan nam Dan državnosti. 💙💛
nema nista od toga
Ima, ne brini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Sarajevu ne postuju dan drzavnosti. SCC , BINGO CENTAR, Alta, Metropolis, Montana, Bazen Otoka, Vistafon, Mahala,Argelini MCDONALDS, Office shoes, Bellisima itd rade. Patriote Sarajevske pljuju drzavu u kojoj zaradjuju. Gdje su inspekcije????
Kako rece Forto, sefu iz Sirokog Brijega treba da se poklonimo?!
Jel ono Kapidzic gleda novu bengu da kupi na mobitelu?
Bez obzira sto se susjedi satrase ne bi li je podjelili i pripojili BiH imredovno stane BiH u vratu od Cv-Maceka do Dodik-Cov. koalicije. Medjtim, ono sto ih jbe je to da im aneksiju niko nikada priznati nece, mada ovo silovanje gradjana BiH ce prestati onda kada se Srbiji i Hrvatskoj odrezu sankcije za otvorenu podrsku secesionistima, dokazanim krimosima gdje i samozvani fildzanistanac vidi svoju sansu i igra na kartu podjele. Sretan ti praznik Bosno moja poharana, nek dusmani crknu!
Svi tu osim mrtvog Bakira, pa zar se Bosna i Hercegovina brani po Njemačkoj i nekim besmislenim tribinama sram te bilo izdajniče.
Kad vidim Fortu dezerterčinu zlo mi dođe.
Bosna je nadzivila sve okupatore tokom zadnjih 1 000 godina, Ne mislite valjda da ce neko dozvoliti, da Bosnu uniste domaci izdajnici Sumari i Kamenjarci.
Sve je to fino ,ali sto Niksic ne spomenu Bošnjake??? Cuj muslimani ,hejj,edukuj se. Btw,Niksic bi davno propao da nije Mijatovica. Bravo Vojine
Zato što je 1943. proglašena ‘zemlja hrvatska, srpska i muslimanska’
Ah daa. A kako cu skontati kad su napisali samo dvije recenice iz cjelog govora.
pozorisna trupa glumi drzavu hahahhahahahah
jesu li bile i sarajevske gazde koje su sve danas ispostovale praznik pa su svi radnike natjerali radnike da rade
Poakoklije i anamo oni na aparatima😂
Ima Bosne i Bošnjaka u njoj
Ako nisi znao, BiH ne počinje s Alijom i armijom. Malo više čitajte.