Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dsjte na himrs par pancera i puno municije da raskrstimo sa fasistima za sva vremena.
Opet oko vojske i sigurnosti, znaju ovi nešto ne dolaze oni djaba, živi bili pa vidjeli.
BiH i Švicarska su gotovo pa identične po broju jezika koji se govori, etničkih grupa i uređenja države ali postoji jedna razlika u tome sto su oni pametni a mi glupi ko khurac.
U Bosni se govori samo bosanski jezik, dok u Svicarskoj imas njemacki, francuski i talijanski.
Kakvih jezika u BiH? Imas jedan jezik. Mozes ga zvati ovako ili onako, ali ne postoji jezicka barijera pri zaposljavanju i sl (mozes zivjeti u Sa i traziti posoa u BL - nemas problem sa jezikom), dok u Swiss itekako imas - 3 jezika + svicarski (koji zaista postoji i govori ga mali procenat radikalnih svicaraca po selima). Dakle, uloliko si swiss iz ZH, tesko da ces naci posao npr u Lozani i slicno. Prema tome ni blizu kao BiH. A da ne pricam o Baselu - jedan grad i dva jezika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo ih da nas brane.
Не би било лоше да се БиХ угледа на Швајцарску...
ArasBLadminGlupan haha nije niko lud da nama dadne pare na cuvanje